GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μυρωδιές του Άθωνα πλημμύρισαν τη Γερμανία!

Το Mount Athos Area Gourmet μετέφερε τη μοναστηριακή κουζίνα και τις γεύσεις των αγιορείτικων οίνων σε δύο γερμανικές μεγαλουπόλει...


Το Mount Athos Area Gourmet μετέφερε τη μοναστηριακή κουζίνα και τις γεύσεις των αγιορείτικων οίνων σε δύο γερμανικές μεγαλουπόλεις
Στο Ντίσελντορφ και στη Φρανκφούρτη βρέθηκε το Mount Athos Area Gourmet την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη, προκειμένου να παρουσιάσει μενού, πιάτα και οίνους από τη θεματική εβδομαδιαία ενότητα με τίτλο «Η Μοναστηριακή Κουζίνα», η οποία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στην προ του Άθω περιοχή από τις 27 Μαΐου 2013 έως τις 2 Ιουνίου 2013.
Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στο ελληνικό restaurant Toxotis του Ντίσελντορφ και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο αντίστοιχο Blau Gelb της Φραγκφούρτης παρουσιάσθηκαν:
- ο προορισμός ως τόπος πολυμορφικών διακοπών,
- οι δραστηριότητες και οι προοπτικές που προσφέρει το Mount Athos Area Gourmet στους Γερμανούς θεματικούς επισκέπτες,
- η ιστορία της αθωνικής πολιτείας, ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ προβλήθηκαν και δοκιμάσθηκαν αγιορείτικοι οίνοι από το Μετόχι Χρωμίτσας της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος και από το Μυλοπόταμο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Επιπρόσθετα εκπρόσωποι γερμανικών τουριστικών γραφείων, τα οποία ήδη ξεκίνησαν συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής παρουσίασαν στο κοινό τις διαδικτυακές προτάσεις τους και τα οινικά προγράμματα διακοπών που εκπόνησαν, προτείνοντας μια «διαδικτυακή επίσκεψη» τους συγκεκριμένους ιστοχώρους. 
Παράλληλα προσφέρθηκε μοναστηριακό menu, εμπνευσμένο από το βιβλίο με τίτλο «Μαγειρική του Αγίου Όρους», το οποίο κυκλοφορεί μεταξύ άλλων και στη γερμανική γλώσσα και διατίθεται πλέον στη γερμανική αγορά. Το menu προετοιμάσθηκε από τον ίδιο το συγγραφέα του, Μοναχό Επιφάνιο το Μυλοποταμινό και την ομάδα του αλλά και από το chef του Eagles Palace Resort & Spa, Ηλία Γκότση.
Η υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποτελεί προϊόν μιας κορυφαίας συνεργασίας, ανάμεσα στον Οργανισμό, την οινοποιία Ευάγγελος Τσάνταλης (υπό την επίβλεψη της οποίας καλλιεργούνται τα αμπέλια και οινοποιούνται οι ομώνυμοι οίνοι στο Μετόχι Χρωμίτσα της ιεράς Μονής του Αγίου Παντελεήμονα στο Άγιο Όρος) και του Μυλοποτάμου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Κατά τη διάρκεια των δύο εξαίρετων προωθητικών εκδηλώσεων γερμανοί εκπρόσωποι τύπου και τουριστικών γραφείων παρακολούθησαν τις προαναφερόμενες παρουσιάσεις, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τις διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης των δραστηριοτήτων της διοργάνωσης αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους προωθούνται οι εν λόγω πωλήσεις – είτε για μεμονωμένους είτε για ομάδες επισκεπτών.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση