GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός στον ανασχηματισμό ο Ρουπακιώτης…

Μπορεί η ΔΗΜΑΡ αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο να παραμείνει στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, δεν πρόκειται όμως να συμβεί το ίδιο και ...

550 334 172731 300x181 Εκτός στον ανασχηματισμό ο Ρουπακιώτης...Μπορεί η ΔΗΜΑΡ αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο να παραμείνει στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, δεν πρόκειται όμως να συμβεί το ίδιο και για έναν υπουργό που υπέδειξε στον παρόν υπουργικό σχήμα.
Ο … λόγος για τον Αντώνη Ρουπακιώτη, που προκάλεσε την οργή χθες του Μεγάρου Μαξίμου, αρνούμενος να υπογράψει το νομοσχέδιο για τα μέτρα, με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να κατατεθεί στη Βουλή.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφραζε την κατηγορηματική άρνησή του, με αποτέλεσμα να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του Αντώνη Σαμαρά με τον Φώτη Κουβέλη. Ο πρωθυπουργός είπε στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ότι αν δεν υπέγραφε, ο Αντ. Ρουπακιώτης θα ετίθετο εκτός κυβέρνησης.
Ο Φώτης Κουβέλης, που προηγουμένως είχε αποσπάσει το «ναι» Σαμαρά στην παραμονή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, παρά το «παρών» στα μέτρα, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χρεωθεί και νέα κυβερνητική κρίση. Για το λόγο αυτό συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης και με έντονο τρόπο του ζήτησε να υπογράψει, κάτι που και έγινε νωρίς το απόγευμα.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορεί η κυβερνητική κρίση να αποφεύχθηκε, όχι όμως και το μέλλον του Αντ. Ρουπακιώτη στην κυβέρνηση. Εν αντιθέσει ίσως με τον Αντώνη Μανιτάκη, ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣΑ μπορεί να θεωρείται από τώρα εκτός κυβέρνησης. Ο Αντ. Σαμαράς ακούει το όνομά του και μάλλον…βγάζει σπυριά! Αλλά μάλλον το ίδιο συμβαίνει και από πλευράς Ρουπακιώτη. Ποιος τον ρώτησε αν θέλει να…παραμείνει;

1 σχόλιο

  1. Ο κ. Κουβέλης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στον ελληνικό λαό και κυρίως στους ψηφοφόρους του που τον εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι μπορεί να περισώσει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

    Διότι – ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας – ψηφίζοντας «παρών», η ΔΗΜΑΡ και ΝΑΙ στον προϋπολογισμό είναι ουσιαστικά σαν να ψηφίζει «ναι» και στα μέτρα εξαθλίωσης.

    Έγινε άραγε κόκκινη γραμμή και το «όχι»;

    Ή μήπως άλλαξε κάποια από τις ενστάσεις της ΔΗΜΑΡ και δεν το μάθαμε;

    Κάποιος ίσως πιο κακεντρεχής θα σκεφτόταν ότι όλα όσα ακούγαμε τον τελευταίο καιρό περί… εμπλοκών στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ήταν απλά… λόγια του αέρα, για να σωθούν πολιτικά προφίλ και να γεμίσουν χρόνο τηλεοπτικά δελτία και εφημερίδες…

    Όπως και να έχει, ο «δήθεν Αριστερός» κ. Κουβέλης και το «δήθεν αριστερό» κόμμα του είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό.

    Διότι είναι αυτός που κορόιδεψε τους ψηφοφόρους του και αυτός που τώρα φροντίζει να περάσουν τα σκληρότερα μέτρα που έχει δει ποτέ ο τόπος.

    Όταν, κ. Κουβέλη, οδηγείς ολόκληρα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας (κυριολεκτικά, πλέον) στο θάνατο, δεν έχει σημασία αν το κάνεις λέγοντας «παρών» ή λέγοντας «ναι» πια.
    Σημασία έχει ότι εσύ είσαι υπεύθυνος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση