GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάς: Μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα αναλάβει τις τύχες της χώρας

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς επισήμανε ότι «...



Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς επισήμανε ότι «η τακτική του «καλού μαθητή» απέναντι στον Σόιμπλε και την παρέα του που υιοθέτησε ο καθηγητής και υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας εν όψει του Eurogroup απέτυχε παταγωδώς».
Είναι χαρακτηριστικό τόνισε ο Νότης Μαριάς, ότι «μετά το πέρας των εργασιών του Eurogroup δεν εκδόθηκε καν επίσημη δήλωση του οργάνου όπως είθισται, αλλά εκδόθηκε δήλωση του προέδρου του οργάνου κ. Γιούνκερ».
«Στην εν λόγω δήλωση παρά τα όσα λένε τα διάφορα μνημονιακά «παπαγαλάκια» στα ΜΜΕ, δεν υπάρχει ούτε λέξη για την ενδεχόμενη εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά επέβαλε ένα κοινωνικό Αρμαγεδδώνα αντιλαϊκών μέτρων και απολύσεων».
«Ταυτόχρονα στη δήλωση του κ. Γιούνκερ γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστεί το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους σε δήθεν τεχνικό θέμα, το οποίο θα διευθετηθεί».
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν τονίσει ότι το ζήτημα του υπέρογκου επονείδιστου χρέους θα λυθεί μόνο με μονομερή διαγραφή και καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αλλά αυτό δεν μπορεί να το κάνει η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά.
Αυτό είναι το έργο μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας του δημοκρατικού αντιμνημονιακού τόξου που σύντομα θα κληθεί από τον ελληνικό λαό να αναλάβει τις τύχες της χώρας».
Πηγή: epikaira.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση