GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να φύγετε, να πάτε αλλού!»

Πρώτα βγήκε ο Κακλαμάνης και είπε «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχ...

Πρώτα βγήκε ο Κακλαμάνης και είπε «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας και ο Σάλλας τελείωσε».
Ο Απόστολος ποτέ δεν ξεσπαθώνει τυχαία. Η φράση ερμηνεύτηκε πως «φωτογράφιζε» τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι δεν κρύβουν τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες και αμφισβητούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Κακλαμάνης, ως γνωστόν, είναι...http://rizopoulospost.com/na-figete-na-pate-allou/#axzz2DfMqQZ19

2 σχόλια

  1. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Γροθιά στα όρνεα του Σόρος , στις βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” και στους καθημερινούς των καναλιών Ντινόπουλο και Αδωνι.

    Σε μία ιστορικής σημασίας απόφαση, η Αμερικάνικη δικαιοσύνη πάγωσε την εκβιαστική σκευωρία των τοκογλύφων ενάντια στην αγωνιζόμενη Αργεντινή.

    Πάγωσε όμως και το χαμόγελο στα χείλη από τα παπαγαλάκια και τις βουβουζέλες που πανηγύριζαν για την πρόσκαιρη δικαίωση των τοκογλύφων, των παρακρατικών, των λούμπεν παρακρατικών και των ...εκδοτικών συγκροτημάτων.

    Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιτίθενται ξανά στην Αργεντινή για να ανατρέψουν τις Εθνικές μεταρρυθμίσεις. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ..

    Βλέπετε δικαιωθήκαμε. Αλλά διασύρθηκαν και όλοι που προέβαλλαν μία εφέσιμη απόφαση φιάσκο, ως αποκρυπτογράφηση της Αμερικάνικης πολιτικής στο θέμα του …Ελληνικού κουρέματος!

    Η απόφαση είναι σταθμός εάν συνδυαστεί με την πολιτική της ηρωϊκής προέδρου, που σχετίζεται με τις επανεθνικοποιήσεις του δημοσίου πλούτου που είχαν ξεπουλήσει τα ασπόνδυλα του εκεί μνημονίου.


    ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ..ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ..ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΗΤΕ ΑΡΧΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία θα προσφύγει κατά της απόφασης της γερμανικής Βουλής για την Ελλάδα!!!

    Μπερντ Ρίξινγκερ (αριστερά) και Αλέξης Τσίπρας σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

    Το Die Linke, του αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία , καταψήφισε σήμερα τη συμφωνία για το ελληνικό πακέτο, με τον επικεφαλής του, Μπερντ Ρίξινγκερ, να ανακοινώνει ότι το κόμμα του θα προσφύγει κατά της απόφασης της γερμανικής Βουλής στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εκπεφρασμένη πρόθεση του επικεφαλής του κόμματος Die Linke, Μπερντ Ρίξινγκερ να προσφύγει εναντίον της απόφασης της γερμανικής Βουλής για την Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    “Ο Μπερντ Ρίξινγκερ, ο «καλός φίλος» που περιέφερε ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του στην Αθήνα και το αδερφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία σκοπεύουν να προσφύγουν εναντίον της κύρωσης της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι…”

    Αλέξη δειξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ….

    Εάν η όλη στάση και συμπεριφορά του Τσίπρα, οφείλεται στο ότι “κοιμάται” (όρθιος) και ονειρεύεται (και όχι κάπου αλλού) και εάν ο “ύπνος του” δεν είναι “βαθύς”, η κίνηση αυτή του Μπερντ Ρίξινγκερ ίσως συντελέσει στο να “ξυπνήσει”.

    Εάν μετά από αυτό δεν “ξυπνήσει”, σημαίνει ή ότι “κοιμάται βαθιά” ή κάτι πολύ χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση