GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: «Ο Σαμαράς αποδεικνύει ότι μπορεί να διατηρήσει αυτή την κυβέρνηση»...

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι μπ...

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι μπορεί να διατηρήσει αυτή την κυβέρνηση» ανέφερε ο πρώην υπουργόε του ΠΑΣΟΚ μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι δεν βλέπει τη διάλυση της παρούσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε επίσης την άποψή του ότι θα πρέπει να «μπει» στην κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος μαζί με τους 2-3 βασικούς συνεργάτες του όπως και ο κ. Κουβέλης με 2-3 δικά του στελέχη.
Αναφορικά με την Χρυσή Αυγή σχολίασε πως τον ενοχλεί η άνοδος της και δεν τον φοβίζει, επισημαίνοντας πως «η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι πολιτική».
Όσον αφορά στην περιβόητη φράση του μαζί τα φάγαμε, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Δεν είπα ότι όλοι μαζί κλέψαμε , αλλά ότι όλοι μαζί δημιουργήσαμε το έλλειμμα».

5 σχόλια

  1. Γλύψε γλύψε παχύδερμο.. Μετά θα πεις, μαζί τον γλύψαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα τα σαλια κολλανε κιολας σιγα σαλιαμαγκουρα.

    Πως δεν θα την διατηρησει περιμενε και θα δεις σε λιγο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ρε παχύδερμο είπαμε να γλύψεις κάποιον δεξιό αλλά όχι και τον Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE ΒΡΕ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΜΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΞΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επάνω από το αναπηρικό καροτσάκι μου σας ευχομαι ολόψυχα να έχετε την υγεία σας..

    Όταν περνούνε μέτρα δρακόντια που απλώς εξαιρούσαν τα Α.Μ.Ε.Α από τα ηλικιακά κριτήρια έστω για το ΕΚΑΣ έρχονται μετά από δέκα ημέρες με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενός υπουργού και ανατρέπουν αυτά που ψήφισαν στην ΒΟΥΛΉ!!!

    Έτσι μας βάζουν με ποσοστό αναπηρίας 90% σε ηλικιακά κριτήρια δηλαδή να ζήσουμε με 400 ευρώ, να πληρώνουμε τα φάρμακα από 10% σε 25%..να μην έχομε ζωή δηλαδή..δεν πειράζει ας ζήσετε εσείς οι έξυπνοι και {οι υγιής} καλούμε όμως τους υγιής στο μυαλό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΎΜΕ με τα καροτσάκια μας σε έναν άνισο αγώνα.

    Συγκεκριμένα Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. αποφάσισε να καλέσει σε Παν-αναπηρική, Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών (οδό Νίκης & Μητροπόλεως)....

    «Η πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέσω της οποίας ακυρώθηκαν οι όποιες εξαιρέσεις προβλέπονταν στο μεσοπρόθεσμο του 2013-2016 για τα άτομα με αναπηρία από την επώδυνη και άδικη μείωση των συντάξεων και την κατάργηση των δώρων εορτών και αδείας προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος»

    - Βελτίωση των διατάξεων του ν. 4024 και των συμπληρωματικών διατάξεων του (άρ.25 ν.4038/2012),

    - Επαναφορά των δώρων εορτών και αδείας για όλους τους συνταξιούχους αναπηρίας/γήρατος ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας και μελών οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,

    - Χορήγηση του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους αναπηρίας χωρίς όριο ηλικίας,

    - Επαναφορά της ρύθμισης του μεσοπρόθεσμού για τη διατήρηση του άρθρου 32 του ν. 3896/2012 ως έχει, δηλαδή διατήρηση του δώρου εορτών αδείας.


    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ Ανάπηρος ίσως γίνεις και εσύ στο επόμενο λεπτό ..Σας ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ Έχετε ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΉ ΥΓΕΙΑ ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση