GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν γίνει «κούρεμα» δεν θα μπορούμε να δώσουμε νέες εγγυήσεις στην Ελλάδα, λέει ο Σόιμπλε

«Αν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε «κούρεμα» για την Ελλάδα, δεν θα μπορούμε να δώσουμε νέες εγγυήσεις για την Ελλάδα, το οποίο ε...


«Αν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε «κούρεμα» για την Ελλάδα, δεν θα μπορούμε να δώσουμε νέες εγγυήσεις για την Ελλάδα, το οποίο είναι λογικό, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ μπορούμε να δώσουμε εγγυήσεις μόνο εφόσον πιστεύουμε ότι το χρέος θα αποπληρωθεί, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και τα δύο», είπε.
Ο κ. Σόιμπλε είπε ακόμα ότι οι προβλέψεις για «καταστροφή» που είχαν διάφοροι ειδικοί πριν το PSI, αποδείχθηκαν λανθασμένες.
πηγή: in.grΠηγή: left.gr

1 σχόλιο

  1. Καλά εντάξει, αφού σύμφωνα με τους αμερικανούς οικονομολόγους με την εξυπνακίστικη αναβλητικότητα οι γερμανοί κάναν το '10 μια υπόθεση 50 δις, παγκόσμιο πρόβλημα, τώρα έχουν κάνει την Ευρώπη να έχει δώσει 110 από την τσέπη της & τους ιδιώτες 52 με το κούρεμα = 162, εξακολουθούν να παίζουν το ίδιο μαλακισμένα με τις λέξεις.
    Θέλουν να δώσουν τώρα τις εγγυήσεις & να κουρέψουν το χρέος του δημόσιου τομέα μετά τις εκλογές τους. Το εμπεδώσαμε.
    Απλώς του χρόνου τέτοια εποχή το χρέος θα ξαναείναι 340 δις & θα χρειαστεί να κουρέψουν 85 αντί 55. Αν τόσο θέλουν να χρεώσουν την Ευρώπη για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους η Μέρκελ & ο Σόιμπλε τι μας νοιάζει εμάς? Δεν πάνε να κόψουν το λαιμό τους.. Αν δεν είχαν τέτοιο μυαλό δεν θα είχαν προκαλέσει 2 παγκόσμιους πολέμους & δεν θα τους είχαν χάσει & τους δύο κάνοντας όλο τον κόσμο να τους μισεί. Τώρα ξεκίνησαν τρίτο, αυτή τη φορά οικονομικό, για να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Θα τον χάσουν κι αυτόν και πάλι θα τους μισήσουν όλοι.
    Το έχουν στο DNA τους: Δύσκαμπτο & αργό μυαλό, αυταρχικότητα στη συμπεριφορά, ιδιοσυγκρασία ξερόλα.
    Συνταγή εξασφαλισμένης αποτυχίας μέσω του να κάνεις τους πάντες εχθρούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση