GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντισυνταγματικός-αντιδημοκρατικός θάνατος...

Του Γιάννη  Μιχελογιαννάκη.    Βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης. «Ο αντισυνταγματικός-αντιδημοκρατικός θάνατος του άνεργου, του φτωχού, του ...

Του Γιάννη  Μιχελογιαννάκη. 
 Βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης.


«Ο αντισυνταγματικός-αντιδημοκρατικός θάνατος του άνεργου, του φτωχού, του οικογενειάρχη, της γυναίκας, του αγρότη και του ελεύθερου επαγγελματία».

Ελεγκτικό συνέδριο: κάνατε 5 φορές μειώσεις μισθών και συντάξεων και δεν προτείνατε ούτε μια φορά άλλο τρόπο για να βρείτε χρήματα. Άρα από την αρχή της αναλογικότητας είναι αντισυνταγματικό.
Άρθρο 21 και παράγραφος 6 του Συντάγματος: αποτελούν μέτρα που θίγουν το όριο της αξιοπρεπούς διαβίωσης, άρα αλλοιώνουν αντισυνταγματικά τη δημοκρατία.
Ουαί και αλλοίμονο εάν έχεις παιδιά: το παιδί είναι τεκμήριο.
Ουαί και αλλοίμονο εάν είσαι γυναίκα: συνταξιοδοτείσαι 7 έως 12 χρόνια μετά.
Ουαί και αλλοίμονο αν έχεις πρόβλημα με την υγεία σου: σου δίνουν μόνο το 10%, άρα ωφελούνται μόνο οι πλούσιοι.
Ουαί και αλλοίμονο εάν ζεις κάτω από το όριο της φτώχειας: φορολογείται το ΕΚΑΣ και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά αλλάζεις και κλίμακα με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μην δικαιούσαι το ΕΚΑΣ.
Ουαί και αλλοίμονο εάν είσαι άνεργος: φορολογείται το επίδομα ανεργίας.
Ουαί και αλλοίμονο να είσαι αγρότης:
  1. κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης για ασφαλισμένους Ο.Γ.Α.,
  2. φορολόγηση της αγροτικής γης ως ακίνητης περιουσίας ,
  3. μείωση επιδομάτων ανταποδοτικών συντάξεων στους αγρότες κατά 30 ευρώ,
  4. αύξηση εισφορών στον Ο.Γ.Α. κατά 77%,
  5. μείωση επιστροφής Φ.Π.Α. από το 11% στο 6%,
  6. μείωση επιστροφής φόρου κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου από 0,3 ευρώ ανά λίτρο στα 0,2 ευρώ ανά λίτρο,
  7. ανατίμηση αγροτικών τιμολογίων Δ.Ε.Η.,
  8. κατάργηση αφορολογήτου ορίου και φορολόγηση βάση βιβλίων και στοιχείων από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 6%.
Ουαί και αλλοίμονο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας: με τους νέους φόρους και με μαθηματική ακρίβεια κλείνει η επιχείρησή σου.

6 σχόλια

  1. ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΑΡΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕ ΣΑΣ.ΨΕΥΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΗ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΛΟΒΕΡΔΕ ΤΟΜΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΣΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΙΣΧΡΟΙ ΟΥΤΕ Η ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μιχαλογιαννάκης, παρά τις αρλούμπες του (ανδρός πεσούσης κλπ,) φαίνεται έξυπνος άνθρωπος. Πώς και δεν πήρε χαμπάρι ότι όχι μόνον δεν υπήρχε φράγκο, αλλά ότι δεν μας δίνουν πια δανεικά (κι αγύριστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως και οι 300, μηδίσαντες και μη, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ματώνει η καρδιά τους που μας βλέπουν σε τέτοια χάλια και δεν θέλουν να γίνουμε χειρότερα, πονάει η ψυχή τους που κόβουν ακόμα και τις αγροτικές συντάξεις.

    Και πάνω στον πόνο τους, τους διέφυγε, για να μας καταλάβουν στ' αλήθεια, να παραιτηθούν των βολευτικών τους αποζημιώσεων και των πολυάριθμων προνομίων τους, της βολικής τους ασυλίας, των συντάξεων της μιας θητείας.

    Ούτε θέατρο οι καραγκιόζηδες δεν ξέρουν να παίζουν. Ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση