GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί εναντίον Χρυσής Αυγής

Η Ένωση αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι πλέον δεν θα σέβονται τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τους απαξιώνουν την ώρα π...


Η Ένωση αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι πλέον δεν θα σέβονται τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τους απαξιώνουν την ώρα που έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου και συνεχίζουν να υπηρετούν τη δημοκρατία και τους νόμους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έχει ως εξής: «Τα προχθεσινά γεγονότα στην Κρήτη από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα. Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν. Τέλος τους πληροφορούμε επίσης ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί όπως και ο Ελληνικός Λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου παραμένουν όμως πάντα πιστοί στον όρκο τους υπηρετώντας την Δημοκρατία και τους Νόμους».

3 σχόλια

  1. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.



    Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/256820/poy-tha-pane-ta-prota-lefta#ixzz2DQmtC1IP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε είσαι πολύ γραφικός. Να κατε΄βεις στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ 300 επί 30 χρόνια αλακίζονταν. Τώρα έχουν συναδέλφους τους σκατοκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση