GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο κατηγορηματικό «όχι» Σόιμπλε σε κούρεμα

Επανέλαβε την αντίθεσή του στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων του δημόσιου τομέα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σή...

Επανέλαβε την αντίθεσή του στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων του δημόσιου τομέα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σήμερα στο πλαίσιο οποιασδήποτε λύσης συμφωνεί για τη χώρα μας.
«Τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να δώσουμε στην Ελλάδα ένα νέο κούρεμα, δε θα μπορέσουμε να παράσχουμε επιπλέον εγγυήσεις και αυτό είναι λογικό επειδή οι εγγυήσεις δίνονται όταν είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποπληρωθεί στο ακέραιο το χρέος», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την άκαμπτη θέση της χώρας του στο θέμα.
Πρόσθεσε πάντως ότι οι καταστροφικές προβλέψεις κάποιων οικονομολόγων πριν το προηγούμενο κούρεμα αποδείχτηκαν λανθασμένες.

1 σχόλιο

  1. Νέες περικοπές στις δαπάνες της Βουλής ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!!!!!!!

    Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε, ότι .... μειώνεται κατά 50% η αποζημίωση των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών και συνεπώς η αποζημίωσή τους διαμορφώνεται στα 75 ευρώ από 150 ευρώ που ήταν το 2012.

    Επίσης μειώνονται κατά 35%, από 40%, οι αποδοχές των συνεργατών των βουλευτών.

    ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση