GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρομεροί μοτοσυκλετιστές της ιαπωνικής αστυνομίας

Κάθε είδους σύγκριση απαγορεύεται, όμως δεν γίνεται να μείνει κανείς αδιάφορος από το επίπεδο δεξιότητας και οδηγικών ικανοτήτων των μοτο...

Κάθε είδους σύγκριση απαγορεύεται, όμως δεν γίνεται να μείνει κανείς αδιάφορος από το επίπεδο δεξιότητας και οδηγικών ικανοτήτων των μοτοσυκλετιστών της ιαπωνικής αστυνομίας.
Η ειδική εκπαίδευσή τους διαρκεί έξι μήνες και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο. Ο έλεγχος είναι απόλυτος, η μοτοσυκλέτα κινείται στο όριο της πρόσφυσής της και όλα αυτά υπό την πίεση του χρόνου.
Το σίγουρο είναι ότι όταν σου κάνει σήμα τροχαίος στην Ιαπωνία, απλά σταματάς. Ούτε σκέψη να μπεις στην περιπέτεια καταδίωξης που θα είναι και πολύ σύντομη…

Στο δεύτερο βίντεο, το CBR 600 RR του Yoshinobu Shiga -όπως είναι διεθνώς γνωστός πλέον- είναι παραγωγής με μόνες παρεμβάσεις το τιμόνι που έχει τοποθετηθεί ψηλότερα και το γρανάζι της τελικής μετάδοσης που είναι μεγαλύτερο για καλύτερη απόκριση. Έχει και προστατευτικά κάγκελα για το ενδεχόμενο της πτώσης.
Η Gymkhana (δεξιοτεχνία) του βίντεο αποτελεί είδος αγωνίσματος για πολίτες αλλά και μέρος της αξιολόγησης των μοτοσυκλετιστών της αστυνομίας στην Ιαπωνία.
Η διαδρομή πρέπει να ολοκληρωθεί σε συγκεκριμένο, πολύ σφικτό χρονικό περιθώριο, χωρίς να πατήσει κάποιο κώνο ή να βγει εκτός διαδρομής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση