GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπαιξαν ξύλο οι γιατροί, τους χώρισαν οι ασθενείς!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε Κέντρο Υγείας της Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα. Οι ασθενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τους γι...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε Κέντρο Υγείας της Χαλανδρίτσας στην Αχαΐα. Οι ασθενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τους γιατρούς να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές.
Όπως... αναφέρει το thebest.gr, όλα ξεκίνησαν από μια λεκτική αντιπαράθεση δύο γιατρών του Κέντρου Υγείας για το πρόγραμμα εφημεριών και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα επεισόδια στο σίριαλ της αντιπαράθεσης των δύο μετώπων που έχουν σχηματιστεί στο συγκεκριμένο κέντρο υγείας.
Ως προς το περιστατικό, γιατρό του Κέντρου Υγείας φέρεται να μην συμφώνησε με το πρόγραμμα εφημεριών που κατάρτισε ο συνάδελφός του και να του επιτεθεί.
Ο δεύτερος αμύνθηκε και τα αίματα άναψαν. Οι κάτοικοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Κέντρο έμειναν άφωνοι και έσπευσαν να τους χωρίσουν.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" μαζί με την υποδιοικήτρια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας.
Κάλεσαν και τους δυο γιατρούς να δώσουν εξηγήσεις. Ο γιατρός που φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο ζήτησε συγγνώμη και η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ΕΔΕ.

1 σχόλιο

  1. Πήραμε τη δόση, πήραμε τη δόση , πήραμε τη δόση !
    Άντε και το 2013 να πάρουμε τα σπίτια, τα χωράφια και τις καταθέσεις των χαχόλων Ελλήνων ! Τους τα φάγαμε στο Χρηματιστήριο το 1999, τους φάγαμε τα εφάπαξ, τώρα θα τους πάρουμε και τα σώβρακα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση