GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Αν δεν περάσουν τα μέτρα θα ζητήσουμε μονομερή διαγραφή του χρέους

«Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙ...


«Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους» ανέφερε με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.
«Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το χέρι του στις διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τη στάση που τήρησε».
Αναφερόμενος στα ταμεία υγείας των δικηγόρων, των μηχανικών και των δημοσιογράφων, σχολίασε πως «είναι πλεονασματικά και θέλουν να τα εντάξουν στον ΕΟΠΥΥ. Με 3,5 δισ. ευρώ έλλειμμα και σε πλήρη διάλυση γιατί να ενταχθούν τα ταμεία υγείας στον ΕΟΠΥΥ;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

7 σχόλια

  1. LOGIA KAI PAXOULES KOURADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βόμβα Λαφαζάνη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»- VIDEO

    «Ρουκέτα» εξαπέλυσε πρωί πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόσο κατά του κόμματός του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

    Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μια μεγάλη πορεία και περιοδεύει σε όλη τη χώρα, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πτώση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών, ο κ. Λαφαζάνης είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

    «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

    Η δήλωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι μόνον τυχαία δεν είναι.
    Πιστεύουν ότι εντάσσεται στον ακήρυκτο πόλεμο που σοβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ από όσους είναι αντίθετοι στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να τον μετεξελίξει σε ένα ενιαίο κόμμα μέσα από το συνέδριο που θα γίνει σε λίγους μήνες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αντιτάσσεται σε αυτή την επιλογή.

    Σε πλήρη αντιδιαστολή πάντως ο Δ. Στρατούλης δήλωσε σχεδόν παράλληλα από τον ΣΚΑΪ ότι «θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε».

    Πηγή: epikaira.gr

    * Του ξέφυγε του Λαφαζάνη:
    «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»..

    Να θεωρήσουμε ότι θα τιμωρηθεί σύμφωνα με
    ΙΣΛΑΜΙΚΑ ήθη του Σύριζα...
    " εις θάνατον δια λιθοβολισμού" !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΔOΛWΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατούλης κουρδίζει τους ηλίθιους: Θα διαγράψουμε το χρέος αν δεν περάσουν τα μέτρα..!!

    Την ώρα που ο Λαφαζάνης δήλωνε στο ένα κανάλι ότι δεν μπορούν να κυβερήσουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
    ο Στρατούλης στο διπλανό, μας διέγραφε όλο το χρέος...

    Μιλάμε για τσίρκο κανονικό

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΟΛΛΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ,Η,ΟΧΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν περάσουν τα μέτρα, ο συριζα θα έχει λευκά χέρια για να κάνει κυβέρνηση. Θέλει να περάσουν τα μέτρα για να μην τα βρεί μπροστά του. Ούστ όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ 5000 ΜΕΧΡΙ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλοίμονο αν πέσουμε στα χέρια των διεθνιστών ...συνιστωσών του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση