GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βρετανία αναγνώρισε τη συριακή αντιπολίτευση

Η Βρετανία αναγνώρισε επισήμως τον Συριακό Εθνικό Συνασπισμό ως τον «μόνο νόμιμο εκπρόσωπο του συριακού λαού». Αυτό δήλωσε σήμερα ο βρετ...

Η Βρετανία αναγνώρισε επισήμως τον Συριακό Εθνικό Συνασπισμό ως τον «μόνο νόμιμο εκπρόσωπο του συριακού λαού». Αυτό δήλωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, στο βρετανικό κοινοβούλιο.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τις δεσμεύσεις που έδωσαν οι επικεφαλής του συνασπισμού, στη διάρκεια της επίσκεψής τους την Παρασκευή στο Λονδίνο. Μάλιστα ο Χέιγκ τους ζήτησε να ορίσουν εκπρόσωπό τους στη Βρετανία.
Ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός χαιρέτισε την απόφαση της Βρετανίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά ένας εκπρόσωπός της: «Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι θα ενθαρρύνει περισσότερους Σύρους να συνταχθούν με τον συνασπισμό και να τον εμπιστευθούν, όπως επίσης και άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τον αναγνωρίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση