GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο φονικό σε μπαρ στη Νίκαια...

Κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ θαμώνων σε μπαρ στη Νίκαια, ένας άντρας 51 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο. Το α...


Κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ θαμώνων σε μπαρ στη Νίκαια, ένας άντρας 51 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο.
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 π.μ σε μπαρ στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Καραϊσκάκη.
Ο δράστης αναζητείται.

1 σχόλιο

  1. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

    Κι αυτά πριν ανακοινωθούν τα μέτρα και να ψηφιστούν. Ο Αντωνάκης Κωλοτούμπας τρέμει. Ξέρει ότι ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα οριακά, ο λαός θα τον ανατρέψει. Αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, κι αν πάνε να τα εφαρμόσουν ή θα έχουμε εμφύλιο ή θα έχουμε νέα Γαλλική Επανάσταση της αστικής τάξης και των προδομένων Νεοδημοκρατών.

    Η ΝΔ έχει χάσει το 1/3 των ψηφοφόρων του Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, πριν το μπάχαλο των 3 τελευταίων ημερών, που το οδηγούν παρέα με τη ΔΗΜΑΡ στο 4% και πιο κάτω. Η ΔΗΜΑΡ αν κάνει κωλοτούμπα και ψηφίσει τα μέτρα θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ ! Με τη ψήφιση των μέτρων η Χ.Α θα πάει στο 20% τουλάχιστον και οι ΑΝΕΛ στο 12 με 15%. Οι ηλίθιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με τα άθλια οικονομικά, φορολογικά μέτρα βάζουν σε κίνδυνο και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, αφού ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ακόμα και κεντρώους να σκέφτονται τη λύση της Χ.Α !
    Φυσικά οι βουλευτές της ΝΔ εξευτελίζονται με τις προεκλογικές κωλοτούμπες κι αν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πατάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες ! Αλλά είναι κοτούλες λιράτες, που τους κάνει ότι θέλει ο ψευτοτυφώνας Αντωνάκης ! Σαμαράκια έρχεται το τέλος σας ! Φρικτό πολιτικό τέλος θα έχετε, αν δεν αλλάξετε μυαλά και πλώρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση