GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή με τον Πρόεδρο του Οργαν...



Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη, στα γραφεία του Οργανισμού.
Στην συνάντηση εξετάστηκαν αναλυτικά οι δυνατότητες συνεργασίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου με τον Ο.Λ.Θ.
Ειδικότερα εξετάστηκε η δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης τεχνικών μέσων και εξοπλισμού για την βελτίωση της λειτουργικότητας του λιμένα Μύρινας. Η παροχή τεχνικής υποστήριξης από τις υπηρεσίες του Ο.Λ.Θ., για την προετοιμασία απόκτησης διεθνών πιστοποιητικών σχετικών με την ασφάλεια, την αντιμετώπιση ενδεχόμενου ατυχήματος ή ρύπανσης και την εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων.
Συμφωνήθηκε η μετάβαση κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Ο.Λ.Θ. στη Λήμνο προκειμένου να εκτιμηθούν επιτόπου οι ανάγκες και να προσδιοριστούν οι άμεσες ενέργειες βελτίωσης των χερσαίων εγκαταστάσεων και της εν γένει λειτουργίας του λιμανιού.
Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο Βόρειο και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί η Λήμνος ως ενδιάμεσος σταθμός στην επιδιωκόμενη σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης.
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση