GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν εργοστάσιο

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συνελήφθησαν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μία 55χρονη γυναί...




Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συνελήφθησαν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μία 55χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άντρας, την ώρα που έκλεβαν χαλκό και σίδερα από ανενεργό εργοστάσιο στη Λαμία.
Στην κατοχή των δραστών της κλοπής βρέθηκαν ένα σιδηροπρίονο και πέντε κόφτες σιδήρων, τέσσερα κατσαβίδια και μία πένσα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να αποσπάσουν το χαλκό από τα μηχανήματα του εργοστασίου.
Επιπλέον στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ναρκωτικά χάπια, οπότε εκτός από την κατηγορία της κλοπής «φορτώθηκε» άλλη μία κατηγορία, για κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή: egnomi.gr

1 σχόλιο

  1. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη. Και θα φανεί και σήμερα όπου η συμμετοχή στη πορεία του Πολυτεχνείου σε 1 ώρα θα είναι μεγαλύτερη. Κανονικά, όμως, θα έπρεπε να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι, άνεργοι, απελπισμενοι και αγανακτισμένοι. Ολοι θα έπρεπε να κατεβούμε στο κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.Οσο καθόμαστε στα σπίτια μας, τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται, μαζί με τα ελάχιστα ανθρωπάκια που βρίσκονται γύρω τους. Η οργή των φοιτητών και εργαζομένων κατά της ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, νεολαίας ΔΗΜΑΡ και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων είναι πρωτοφανής. Κανένας που στηρίζει αυτό το σάπιο καθεστώς δεν είναι στο απυρόβλητο ! Όλοι στους δρόμους έξω από το Πολυτεχνείο και για όλο το Σαββατοκύριακο ! Όπως τότε το 1973!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση