GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλοκόπησαν άγρια μετανάστη και τον άφησαν αλυσοδεμένο

Ακόμη ένα περιστατικό άγριας βίας σε βάρος μετανάστη έγινε αυτή τη φορά στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας ...


Ακόμη ένα περιστατικό άγριας βίας σε βάρος μετανάστη έγινε αυτή τη φορά στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.
Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε από περαστικούς σε άθλια κατάσταση, πρησμένος από το ξύλο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον χτυπημένο άντρα ωστόσο αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν βρέθηκε ήταν δεμένος με αλυσίδα από το λαιμό. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες κατοίκων χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα για του κόψουν την αλυσίδα.
 Ξυλοκόπησαν άγρια μετανάστη και τον άφησαν αλυσοδεμένο
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το δεύτερο που γίνεται γνωστό με το πρώτο φως της ημέρας, μετά από αυτό της επίθεσης με μαχαίρι σε μετανάστη στο Π. Φάληρο.

3 σχόλια


  1. Τα κωλοκάναλα στις ειδησεις λενε
    για το παραπανω επεισοδιο που εδεσαν τον λαθρομετανάστη.
    Για τον λαθρομετανάστη που κατέβασε τα βρακια του και εδειχνε τα αρχ.... στην κοπέλλα δεν λενε
    τιποτα.Μούγκα.Αυτός εδω στον Αλφα.
    Ουτε πως τον λενε δεν ξέρω αλλα τι να πουμε his Masters Voice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς όλους εσάς τους λαθρολάγνους:
    Το ξέρετε ότι η 15χρονη από την Πάρο μπορεί να μην επανέλθει ποτέ;
    Ή μήπως το ψιλοχαίρεστε κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τους δύο ανώνυμους ΧΑ:

    Η ντροπή που νιώθω όταν διαβάζω τα σχόλια σας είναι απερίγραπτη. Το μόνο που σας εύχομαι είναι να καταλάβετε το λάθος σας πριν να είναι πολύ αργά. Παρεμπιπτόντως να μην ξεχνάτε ότι ακόμα και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που τόσο λαχταράτε τα αφεντικά έμειναν τα ίδια. Επίσης ακόμα και 50% σε εκλογές να πάρετε με 70% συμμετοχή είναι 35% του συνόλου άρα 65% εναντίον σας. Μην τολμήσετε να μετρηθούμε! Καλά μυαλά. (Κοπέλλα με δύο λάμδα ούτε στην Σαλονίκη γκαρντάσι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση