GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για τον Μάρκο Σεφερλή...

Δύσκολες ώρες περνά ο Μάρκος Σεφερλής καθώς ο αδελφός του Δημήτρης, είχε ένα ατύχημ...


Δύσκολες ώρες περνά ο Μάρκος Σεφερλής καθώς ο αδελφός του Δημήτρης, είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν μετά τα εγκαίνια παιδότοπου ο αδελφός του γνωστού κωμικού ηθοποιού επέστρεψε με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην Κόρινθο. Σε προσπάθειά του να παρκάρει, δεν έδεσε καλά το χειρόφρενο και την ώρα που πήγε να περάσει μπροστά από βυτιοφόρο για να μπει στο σπίτι του, το είδε να κατευθύνεται κατά πάνω του. Αντανακλαστικά προσπάθησε να γλιτώσει, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το ατύχημα.
Σύμφωνα με το TLIFE ο Δημήτρης Σεφερλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθη και σε μια σειρά εγχειρήσεων στα πόδια του. Μόλις ο αδελφός του πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει. Δυστυχώς, ο αδελφός του Μάρκου θα πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεββάτι για τους επόμενους έξι μήνες.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΙΝΣΟΥΛΊΝΗ .. ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΜΑΝΆ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΆ .. ΑΛΗΤΕΣ , ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση