GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμαστινός: Ναι στα μέτρα μόνο υπό όρους

Νέο κύμα εσωτερικών τριγμών στο ΠΑΣΟΚ φέρνει το πολυνομοσχέδιο της Τετάρτης, ενώ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχ. Κασσή, φαίνετα...


Νέο κύμα εσωτερικών τριγμών στο ΠΑΣΟΚ φέρνει το πολυνομοσχέδιο της Τετάρτης, ενώ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχ. Κασσή, φαίνεται ότι σειρά έχουν και άλλοι βουλευτές της πράσινης παράταξης.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,  Δημήτρης  Κρεμαστινός, μπορεί να δηλώνει ότι θα υπερψηφίσει τα μέτρα, ωστόσο θέτει τους δικούς του όρους και τις προϋποθέσεις, προκειμένου να πει το ιστορικό «ναι» που θα βοηθήσει την χώρα να «ξεκλειδώσει» την επόμενη δόση.
«Δεν φεύγει η χώρα από την κρίση με ασιατικού τύπου ανάπτυξη. Ωστόσο, νομίζω υπάρχει ελπίδα. Πρέπει όμως τα οικονομικά της χώρας να μπορούν να εγγυηθούν μισθούς και συντάξεις για την επόμενη χρονιά, αλλά και να εγγυηθούν ότι θα λάβουν τα 20 δισ. ευρώ μικροεπιχειρηματίες και όχι μόνο οι τράπεζες«, είπε ο ίδιος στην ραδιοφωνική εκπομπή.
Και συνέχισε: «Αν πεισθώ από επιχειρήματα στη Βουλή, ότι πραγματικά θα έχουμε χρήματα, θα πω ναι στην ψήφιση των μέτρων», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, ενώ εξήγησε ότι ότι «αν τα χρήματα της επόμενης δόσης δεν περάσουν στην πραγματική οικονομία, τα μέτρα θα είναι ασπιρίνη«.
Ο κ. Κρεμαστινός, όπως ανέφερε, θα στείλει σήμερα επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία και θα ζητήσει να μάθει:
1) Αν η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί μισθούς και συντάξεις και
2) Με ποιες εγγυήσεις, τα 20 δισ. ευρώ που θα πάνε στις τράπεζες, θα περάσουν στις επιχειρήσεις και τους μικροεπενδυτές.

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΤΗΣΤΑΣΙΑΚΟΣ,ΔΗΘΕΝ,ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΙΜΗ;;;;;
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΜΑΛΑΚΟΓΙΑΤΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΝΑΙ...
    150 Ε Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του εγγυηθει ο Σαμαρας!!!!!!!!!

    Οπως εγγυηθηκε οτι δεν θα κοπουν
    μισθοι και συνταξεις πριν τις
    εκλογες και μαλιστα οτι θα δωσει αυξησεις στους χαμηλομισθους!!!!!

    Ηθελα ναξερα αυτος ο ΜΑ@@@@@@Σ
    ειναι βουλευτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΛΑΟΥΖΕ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σας και καλά συλλαλητήρια , εμείς από σήμερα ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΑΓΏΝΑ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΆ ΑΠΌ ΕΜΑΣ .. ΘΑ ΑΚΟΎΤΕ ΜΟΝΌ..
    ΚΆΛΩ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΊΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΖΟΥΝ..
    ΔΈΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ....ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΑΥΤΆ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΟΜΆΡΙΑ ΉΤΑΝ..

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση