GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ για τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων

«Ο στόχος για την έναρξη εφαρμογής της «κινητικότητας» των εργαζόμενων του δημόσιου τομέα που αφορά σε 2.000 υπαλλήλους για το 20...



«Ο στόχος για την έναρξη εφαρμογής της «κινητικότητας» των εργαζόμενων του δημόσιου τομέα που αφορά σε 2.000 υπαλλήλους για το 2012, πρέπει να συνδεθεί με την ενίσχυση υπηρεσιών που έχουν άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση του πολίτη (Ασφαλιστικά Ταμεία, ΚΕΠ, υπηρεσίες υπουργείου Υγείας κ.α.), με μεταφορά εργαζομένων που πλεονάζουν σε άλλους τομείς του Δημοσίου».
Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά από συνάντηση που είχαν με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, οι υπεύθυνοι των αρμόδιων τομέων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος και Παναγιώτης Ρήγας.
Επιπλέον, τονίζεται ότι η διαδικασία μετακίνησης των υπό καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων στις νέες τους υπηρεσίες, πρέπει να γίνει άμεσα, πλήρως αντικειμενικά και με αδιάβλητο τρόπο, να συνδυαστούν οι πραγματικές ανάγκες του δημοσίου, με την διασφάλιση της απασχόλησης και την αξιοποίηση των μετακινούμενων υπαλλήλων λαμβανομένων υπόψιν των βιοτικών τους συμφερόντων.
Τέλος, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση ότι επιβάλλεται η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων στο πνεύμα της εξυπηρέτησης του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος.
«Η λογική της σύγκρουσης και η σκόπιμη παραπληροφόρηση που δημιουργεί ανασφάλεια στον εργαζόμενο, παρατείνει το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης, στρέφεται κατά του κοινωνικού συνόλου και τελικά δεν εξυπηρετεί τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση