GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Αδερφέ μου…δεν έφυγες…είσαι εδώ μαζί μας…”

Σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Κ17 του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη. Ας ε...

aderfe mouden efygeseisai edo mazi mas 1 315x236 300x224 Αδερφέ μου...δεν έφυγες...είσαι εδώ μαζί μας...Σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Κ17 του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….Ο 16χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Ραπανιανά Κολυμπαρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τόσο την δική του όσο και την ποδοσφαιρική αλλά και όσους τον γνώριζαν. Συγκλονίζουν κάποια μηνύματα αποχαιρετισμού των συμπαικτών του στο Facebook.
“Θεέ μου και δως του δύναμη τον χάρο να νικήσει να ξαναρθεί στη γειτονιά γιατί μας έχει λείψει.”
“Αδερφέ μου… ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ… ακούς τι σου λέω αδερφέεεε εδώωωω…. Να είσαι πάντα καλά εκεί που είσαι… Σε αγαπάω άπειρα φίλεεεε, άπειρα αδερφέε μου…. Ακούς!!! Μια ζωή μαζί αγορίνα μου, παιχταρά μου, αδερφέ μου και πάνω από όλαααα ΦΙΛΕΕΕΕΕ ΜΟΥ, κολλητέ μου… Εδώ είσαι… Μ’ ακους….. Εδώωωωωω…. Σ’ αγαπάω!!!”
“ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ…ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ…ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ Κ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…Σ’ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ…ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΤΕ…ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ…ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ…!”
“Όταν σε γνώρισα για πρώτη φορά δεν σκέφτηκα ποτέ ποσά πολλά θα περάσουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια… μαζί… συμπαίκτες… αλλά πάνω από όλα φίλοι… θα είσαι για πάντα εδώ… στην καρδιά μου… σε αγαπάω… και δεν θα φύγεις ποτέ από κοντά μας….Ζ.Κ.”
“Καλό ταξίδι αδερφέεεε μου… Θα μου λείψεις πολύ… Σε αγαπάμε”"ΦΕΡ’ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΣ”
“Παικτάρα μου σ΄αγαπάμε. Καλό ταξίδι αγόρι μου. Παιχτάρα μου να προσέχεις από εδώ και πέρα. Μας λείπεις. Σ’ αγαπάμε όλοι παικτάρα μου”
“Μας είχες δώσει χαρές… Είσαι μεγάλος και θα είσαι μεγάλος… Θα είσαι για πάντα εδώ…!! δίπλα μας..!! αγαπημένε μας φίλε, συμπαίκτη… καλό ταξίδι… αντίο φίλε…!! σε αγαπάμε…”
Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση