GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίτημα για ένταξη των Παλαιστινίων στον ΟΗΕ από τον Αμπάς

Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς επανέλαβε ότι θα υποβάλλει το Νοέμβριο αίτημα στον ΟΗΕ ώστε οι Παλαιστίνιοι να ενταχθούν στον οργ...

Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς επανέλαβε ότι θα υποβάλλει το Νοέμβριο αίτημα στον ΟΗΕ ώστε οι Παλαιστίνιοι να ενταχθούν στον οργανισμό ως κράτος μη μέλος.
«Θα πάμε στον ΟΗΕ τον Νοέμβριο του 2012, όχι το 2013 ούτε το 2014. Δεν θα υποχωρήσουμε», δήλωσε ο Αμπάς διαψεύδοντας τις πληροφορίες περί καθυστέρησης υποβολής του αιτήματος έπειτα από την πίεση των ΗΠΑ στη διάρκεια ομιλίας του στη Ραμάλα με την ευκαιρία της όγδοης επετείου από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη των Παλαιστινίων Γιάσερ Αραφάτ.
Παράλληλα ο Αμπάς τάχθηκε υπέρ της εκταφής της σορού του Αραφάτ ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ πρόσθεσε ότι έχει επαφές με γάλλους ερευνητές, ελβετούς εμπειρογνώμονες, αλλά και τη ρωσική κυβέρνηση.
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους γάλλους ερευνητές, τους ελβετούς εμπειρογνώμονες, αλλά και τη ρωσική κυβέρνηση ώστε να ανοίξουμε τον τάφο», είπε ο παλαιστίνιος πρόεδρος στην ίδια ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση