GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλίας Παναγιώταρος: Που είσαι ρε Παπαδόπουλε;

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικ...


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Crash και εμφανίστηκε νοσταλγός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του...
Ιωάννη Μεταξά και της δικτατορίας των συνταγματαρχών.
Επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «έχουν μαζευτεί εκεί όλοι οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ» και στο ΚΚΕ χαρακτηρίζοντάς το «προδοτικό κόμμα».
Προβλέπει τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η μεθεπόμενη κυβέρνηση της χώρας, καθώς -όπως προβλέπει- ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι η επόμενη θα αποτύχει.
Επίσης, προβλέπει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με ενοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και προαναγγέλλει ότι η Χρυσή Αυγή όταν γίνει κυβέρνηση θα κλείσει τα ΜΜΕ που σήμερα την λοιδορούν.
Στη συνέντευξή του ο κ. Παναγιώταρος, υποστηρίζει μεταξύ άλλων:
Για τον Ιωάννη Μεταξά
«Για τα εργατικά ζητήματα για τα οποία ο Ιωάννης Μεταξάς και η κυβέρνησή του ήταν πρωτοπόροι. Καθιέρωσε το 8ωρο, την πενθήμερη εργασία, άδειες, ίδρυσε το ΙΚΑ και τα λοιπά. Οτιδήποτε φιλεργατικό έχει γίνει επί Μεταξά. Υστερα από αυτόν δεν έκανε κανείς απολύτως τίποτε. Ενδεχομένως το καθεστώς της 21ης Απριλίου να έλαβε κάποια επιπλέον φιλεργατικά μέτρα, κανένας άλλος.»
Για τη χούντα των συνταγματαρχών
Εχω την εντύπωση ότι αυτό το οποίο υφίσταται ο ελληνικός λαός εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ πιο στυγνό. Από κάθε άποψη. Υπάρχει οικονομική δικτατορία, υπάρχει απολυταρχισμός στη σκέψη αλλά και θύματα… Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί -«που είσαι Παπαδόπουλε». Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα.
Για την Ευρώπη
Η Ευρώπη έχει καταστραφεί. Θα διαλυθεί από μόνη της.
Για την κυβέρνηση
Ναι. Τώρα πια το λέμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει γιατί είναι ωραίο να καταγγέλεις, αλλά χωρίς προτάσεις δεν οδηγεί πουθενά.
Δηλαδή πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση;
Λογικά ναι. Διότι όλο το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ πήγε εκεί. Ολοι οι κηφήνες της ελληνικής κοινωνίας, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωστοί εργατοπατέρες. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού που θέλει να λουφάρει να ζήσει εις βάρος των υπολοίπων.
Για τη Χρυσή Αυγή
Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το DNA του Ελληνα είναι πολύ μεγάλο. Είναι δοξασμένο,είναι υπερήφανο, είναι δημιουργικό,είναι παραγωγικό. Εχουμε αποδείξει εμπράκτως πως ότι λέμε το κάνουμε. Εχουμε ξεφτιλίσει το πολιτικό σύστημα στην κυριολεξία,τα ΜΜΕ τα οποία μας λασπολογούν,μας θάβουν, μας λοιδορούν. Πήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους, ξαναπήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους και θα πάρουμε 15% και πάνω έχοντάς τους απέναντί μας. Τους έχουμε υποσχεθεί βέβαια ότι όταν έλθει η ώρα θα τους κλείσουμε γιατί οι περισσότεροι είναι παράνομοι και κοινοί απατεώνες.
Για το ΚΚΕ
Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Στην κυριολεξία σε άλλον πλανήτη. Οι κομμουνιστές είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας. Προδοτικό ήταν πάντοτε το ΚΚΕ από την ίδρυσή του.
Για τις πολιτικές εξελίξεις
Κοιτάξτε θα αλλάξουν τα πράγματα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάνε μαζί. Θα γίνει ένα κόμμα σαν τη ΔΗΜΑΡ μάλλον ή κάτι τέτοιο. Ενας ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι που θα είναι ένα σύμπλεγμα. Σίγουρα θα βγει και κάποιο νέο δεξιό κόμμα το οποίο έχω την εντύπωση ότι θα αναδειχθεί, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και κανένας άλλος.

1 σχόλιο

  1. Και Η ΜΑΛΑΚΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ συνεχίζετε ΑΚΑΘΑΚΤΑ.... Ακόμα γράφετε για τα ΟΥΝΓΚ όλης τη πολιτικής ο κάθε ένας με το τι ΤΆΧΑ τον κάνει υπερήφανο ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΆ ΠΟΥ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΆ 586 ευρώ και οι γυναίκες σας θα γίνουν πουτάνες και εσυς ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ για να φάτε ένα σκατοπιατο φαει,,τα 586 θα τα παίρνετε ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ...Η ΤΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΊΣΤΕ Η ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ;..

    Και εσείς ΕΚΕΙ Στου ΤΖΥΡΙΖΑ δεν του λέτε να πάει να γαμήσι και την υπόλοιπη Αθήνα.. Είμαι σίγουρος ότι θα είστε οι επόμενοι ΜΑΛΑΚΕΣ που θα σας κυνηγήσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ σαν τον Κάρλο Μένεμ της Αργεντινής ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΖΕΜΈΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ....

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΌΛΕΜΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΤΟ 2022 ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 133% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!ΚΑΙ ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΚΑΜΙΆ ΦΥΣΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ; ΣΕΙΣΜΟΊ; ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΊ; ΞΗΡΑΣΊΑ, ΣΚΆΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΉΡΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΌ ΕΔΑΦΟΣ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ..... Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!! ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΆ ΤΟΥ ΑΞΊΖΟΥΝ;;;;

    ΟΧΙ ΡΕ, ΞΥΠΝΆΤΕ ΤΑ ΝΈΑ ΠΑΙΔΙΆ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊΣΤΕ ΠΑΛΈΨΕΤΕ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση