GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο ΣΕΦ...

«Συμβιβασμός μεταξύ ευρωζώνης και ΔΝΤ για τη δόση είναι πιθανό να υπάρξει. Αυτό που είναι αδύνατο να γίνει είναι να δώσουν τη δόση και ν...

«Συμβιβασμός μεταξύ ευρωζώνης και ΔΝΤ για τη δόση είναι πιθανό να υπάρξει. Αυτό που είναι αδύνατο να γίνει είναι να δώσουν τη δόση και να κάνουν επιμήκυνση και αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς νέα μνημόνια για τους εργαζόμενους» επισημαίνει το ΚΚΕ με σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΚΕ για «τα παζάρια Ευρωζώνης-ΔΝΤ».
Αύριο στις 6 το απόγευμα η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.
Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν εκ μέρους του Κόμματος των Λαών της Ισπανίας ο Χούλιο Ντινάζ και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση