GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε σπίτι στο Λουτράκι

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε σπίτι στο Λουτράκι. Όλα συνέβησαν το πρωί όταν οι δράστες πέταξαν τρεις αυτ...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε σπίτι στο Λουτράκι.
Όλα συνέβησαν το πρωί όταν οι δράστες πέταξαν τρεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και πέτρες σε διώροφο σπίτι, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο ένας όροφος και να προκληθούν υλικές ζημιές σε ισόγειο διαμέρισμα.
Επιπλέον, από τις πέτρες προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, σε ακόμα ένα ισόγειο διαμέρισμα του οικήματος.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

2 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΩΣΜΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ .ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ,ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση