GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επαναγορά των ελληνικών ομολόγων το πιθανότερο σενάριο

Κυρίαρχη επιλογή για τη μείωση του ελληνικού χρέους είναι η πρόταση για την επαναγορά ομολόγων, σύμμφωνα με κυβερνητικές και τραπεζικές ...

Κυρίαρχη επιλογή για τη μείωση του ελληνικού χρέους είναι η πρόταση για την επαναγορά ομολόγων, σύμμφωνα με κυβερνητικές και τραπεζικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Dow Jones Newswires.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση δεν αποκλείεται να ασκήσει πιέσεις προς τις ελληνικές τράπεζες να συναινέσουν και να αποδεχθούν το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων, ενώ προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που οι ελληνικές τράπεζες αρνηθούν την εν λόγω πρόταση, τότε θα μειωθούν τα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο.
Επιπλέον, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι τυχόν περικοπές στην αξία των ομολόγων που διακρατούν θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης.

2 σχόλια

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

    Κι αυτά πριν ανακοινωθούν τα μέτρα και να ψηφιστούν. Ο Αντωνάκης Κωλοτούμπας τρέμει. Ξέρει ότι ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα οριακά, ο λαός θα τον ανατρέψει. Αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, κι αν πάνε να τα εφαρμόσουν ή θα έχουμε εμφύλιο ή θα έχουμε νέα Γαλλική Επανάσταση της αστικής τάξης και των προδομένων Νεοδημοκρατών.

    Η ΝΔ έχει χάσει το 1/3 των ψηφοφόρων του Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, πριν το μπάχαλο των 3 τελευταίων ημερών, που το οδηγούν παρέα με τη ΔΗΜΑΡ στο 4% και πιο κάτω. Η ΔΗΜΑΡ αν κάνει κωλοτούμπα και ψηφίσει τα μέτρα θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ ! Με τη ψήφιση των μέτρων η Χ.Α θα πάει στο 20% τουλάχιστον και οι ΑΝΕΛ στο 12 με 15%. Οι ηλίθιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με τα άθλια οικονομικά, φορολογικά μέτρα βάζουν σε κίνδυνο και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, αφού ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ακόμα και κεντρώους να σκέφτονται τη λύση της Χ.Α !
    Φυσικά οι βουλευτές της ΝΔ εξευτελίζονται με τις προεκλογικές κωλοτούμπες κι αν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πατάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες ! Αλλά είναι κοτούλες λιράτες, που τους κάνει ότι θέλει ο ψευτοτυφώνας Αντωνάκης ! Σαμαράκια έρχεται το τέλος σας ! Φρικτό πολιτικό τέλος θα έχετε, αν δεν αλλάξετε μυαλά και πλώρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση