GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ – Αιγιάλεια: Βρέθηκε τραυματισμένη χελώνα στα Διγελιώτικα

Σε καλά χέρια βρίσκεται από χθες το απόγευμα μια τραυματισμένη χελώνα Καρέτα-Καρέτα την οποία εντόπισε το μεσημέρι περαστικός στην παραλ...

Σε καλά χέρια βρίσκεται από χθες το απόγευμα μια τραυματισμένη χελώνα Καρέτα-Καρέτα την οποία εντόπισε το μεσημέρι περαστικός στην παραλία των Διγελιώτικων.
Όπως εξηγεί στο thebest ο άνθρωπος που την είδε περνώντας από την περιοχή με τη μηχανή του περίπου στις 13:30, ενημέρωσε αμέσως το Λιμενικό του Αιγίου.
Άνδρες του Σώματος έσπευσαν λίγο αργότερα στο σημείο και περισυνέλεξαν την χελώνα η οποία έφερε τραύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια ενημέρωσαν το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών που βρίσκεται στην Γλυφάδα, οι υπεύθυνοι του οποίου τους συμβούλευσαν να την μεταφέρουν εκεί για να την περιθάλψουν.
Οι άνδρες του Λιμενικού τοποθέτησαν τη χελώνα σε ειδική μπαγκαζιέρα και την έστειλαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αθήνα. Από τον σταθμό του Κηφισού την παρέλαβαν οι άνθρωποι του Κέντρου οι οποίοι και τις παρέχουν τη βοήθεια που χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση