GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί σε επίθεση εναντίον πακιστανού αξιωματούχου

Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός της επίθεσης αυτοκτονίας εναντίον της αυτοκινητοπομπής του Μουλά Ναζίρ, σημαντικού αξιωματούχου του Πακ...

Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός της επίθεσης αυτοκτονίας εναντίον της αυτοκινητοπομπής του Μουλά Ναζίρ, σημαντικού αξιωματούχου του Πακιστάν.
Ένας καμικάζι, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, ανατίναξε βόμβα ενώ διερχόταν το όχημα του Μουλά Ναζίρ στην Ουάνα, κύρια πόλη του Νότιου Ουαζιριστάν. Σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας ο πολέμαρχος τραυματίσθηκε, αλλά η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη. Ένας πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για δύο νεκρούς.
Σύμφωνα με έναν άλλο αξιωματούχο, την επίθεση ακολούθησε ανταλλαγή πυρών. «Η τοπική αγορά έκλεισε, προσπαθούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη», πρόσθεσε ο αξιωματούχος αυτός.
Ο Μουλάς Ναζίρ είναι ο σημαντικότερος πολέμαρχος που συνδέεται με το Κίνημα των Ταλιμπάν του Πακιστάν (TTP), σύμμαχο της Αλ Κάιντα στο Νότιο Ουαζιριστάν, μια περιοχή στα σύνορα με το Αφγανιστάν που θεωρείται φέουδο πολλών οργανώσεων του ισλαμικού τζιχάντ.
(Φωτογραφεία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση