GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοψήφισμα και δραχμή προτείνει ο Αλαβάνος

Ήδη έχουμε προχωρήσει τις συζητήσεις με πολλούς χώρους για μια πλατιά επιτροπή για το δημοψήφισμα. Και ετοιμαζόμαστε για τη συλλογή υπο...

Ήδη έχουμε προχωρήσει τις συζητήσεις με πολλούς χώρους για μια πλατιά επιτροπή για το δημοψήφισμα. Και ετοιμαζόμαστε για τη συλλογή υπογραφών, » αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και καταγγελία του μνημονίου,……….
τονίζει πως «δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Η ευρωζώνη είναι μνημόνιο.»
Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η Αριστερά, ο κ. Αλαβάνος σημειώνει ότι οφείλει «να είναι δίπλα στον κόσμο. Να βιώνει τον πόνο του. Να του συμπαρίσταται πρακτικά. Όχι να αφήνει ανοικτό το πεδίο για τους ναζιστές.»
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ όπως υπερασπίζεται στην ίδια συνέντευξη « η έξοδος από το ευρώ είναι η μόνη λύση για να ρίξουμε και τα τείχη της Βαστίλλης που έχει υψώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να κάνει την Ελλάδα αποθήκη εξαθλιωμένων, ξένων και ελλήνων.»
Τέλος, ο κ. Αλαβάνος επισημαίνει:«Σήμερα η επιλογή είναι μία: Με το ευρώ, την τρόικα, την ύφεση, την ανεργία, τη βαρβαρότητα; Ή, σε συντεταγμένη πορεία, με το νόμισμά μας, τις δημόσιες τράπεζές μας, τον σχεδιασμό μας, τις διεθνείς σχέσεις που εμάς ωφελούν, τα δικά μας λεμόνια κια το δικό μας γάλα, την αλληλεγγύη μας;»
kafeneio-gr.blogspot.com

6 σχόλια

  1. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΣΠΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα από πού ξεφύτρωσε ο Αλαβάνος; Τι ακριβώς εκπροσωπεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο ασθενής χειροτερεύει, τότε εμφανίζονται οι κομπογιαννίτες (εκείνοι που παλιά του έλεγαν "μην ακούς τις μαλακίες που λένε οι γιατροί, κάπνιζε όσο θέλεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πιο ακραία φασιστικά κτήνη που πέρασαν ποτέ" ειναι αυτοι που καινε ατιμωρητοι καθε λιγο την ΑΘΗΝΑ , που πλιατσικολογουν , που χτιζουν καθηγητες στα γραφεια τους , που καταλαμβανουν πανεπιστημια , που προστατευουν το παρεμποριο , που φερνουν κοκαινη με τα κιλα , που εκτελουν συμβολαια θανατου , που βαζουν βομβες , που σκοτωνουν στο ονομα μιας "επαναστασης" ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αλαβάνος είναι εθνικό κεφάλαιο. Μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ,του ΔΗΜΑΡ και του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Να τον υποστηρίξουν και οι Ελεύθεροι Έλληνες. Για να δούμε κάνα φράγκο στην τσέπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ "δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα".
    Εσύ κ. Αλαβάνο είχες "επαφή με την πραγματικότητα" όταν μας φόρτωσες στην πλάτη τον ξερόλα Τσίπρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση