GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστική συμφωνία μεταξύ τρόικας και Κύπρου

Σε συμφωνία για την υπογραφή μνημονίου οδεύουν η τρόικα και η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού ...


Σε συμφωνία για την υπογραφή μνημονίου οδεύουν η τρόικα και η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη γύρω στις 8 το βράδυ.
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή του Μνημονίου με την τρόικα, ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις και πάντοτε έχοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που διέρχεται ο τόπος μας», είχε δηλώσει το μεσημέρι από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας.
Το πακέτο διάσωσης της Κύπρου ανέρχεται στα 17,5 δισ. ευρώ, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Βάσος Σιαρλή, με τα 10 δισ. ευρώ να προορίζονται για τις κυπριακές τράπεζες.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση