GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Θέλω να δω εάν η Ελλάδα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της

Καμία απόφαση για την αποδέσμευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα δεν αναμένεται στο σημερινό Eurogroup, καθώς δεν υπάρχει ...

Καμία απόφαση για την αποδέσμευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα δεν αναμένεται στο σημερινό Eurogroup, καθώς δεν υπάρχει συναίνεση σχετικά με το πώς το ελληνικό χρέος θα καταστεί βιώσιμο την επόμενη δεκαετία.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης που συναντώνται στις Βρυξέλλες αυτήν την ώρα αναμένεται, πάντως, να δώσουν στην Αθήνα μια παράταση δύο ετών για να επιτύχει την μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της που της έχει ζητηθεί.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισήμανε ότι θέλει πληρέστερη ενημέρωση από την τρόικα και τα συμπεράσματα που εξήγε μετά τις επισκέψεις των επιθεωρητών της στην Ελλάδα πριν συζητήσει τα επόμενα βήματα.
«Θα ήθελα να δω εάν η Ελλάδα εκπλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις της και κατόπιν θα ήθελα να μάθω το περιεχόμενο της έκθεσης της τρόικας διότι εξαρτάται από το εάν η ελληνική κυβέρνηση κατέληξε σε μια λύση με την τρόικα και δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό», είπε ο Σόιμπλε.

3 σχόλια

  1. {OXI δεν της έχει εκπληρώσει οι ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 8.000 ευρω..

    Οι υπάλληλοι της βουλής οοουυυ εκεί να δεις μασες.

    Οι Συνταξιούχοι ζούνε οι πούστηδες πολλά χρόνια..

    Οι Ελληνες έχουν και σπίτια!!!

    Δεν έχουν φάει ακόμα ληγμένα οι κώλο Ελληνες..

    Πουτάνες δεν έγιναν ακόμα ΟΛΕΣ οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..

    ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ...σας περιμένουμε με χαρά. ΑΑΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ}

    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΉΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΊΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας χέζεις ρε μαλάκα... Ποιος είσαι ρε κομπλεξικέ που βάζεις βαθμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ολόκληρη χωρα περίμενει την όποια ελπίδα της στο πρόσωπο του πιο εμπαθούς σαδιστή ανθέλληνα.

    Ας τα βλέπουν αυτά οι πολτικοί μας που εκθειάζουν ανθρώπους σαν τον ΣΟΙΜΠΛΕ και τους ομοίους του ως ευρωπαιστες με αισθηματα αλληλεγγύης.
    Να ψηφίζουν νομοσχεδια και προυπολογισμούς αφανιστικούς για να ικανοποιούν τη νσαδιστική πλευρα αυτων που αποδεδειγμενα μισούν αυτη την χωρα και εχου νδιακαή πόθο την πλήρη αποσυνθεση της εκμεταλλευόμενοι μεχρι κεραίας τα παντα που θα τους αποφερουν κερδη μεσα από πτώματα.
    Οι κάθε Σοιμπλε εχουν ενα μειονεκτημα, ειναι ανιστόρητοι και αφελείς αν νομιζουν οτι θα καμφθεί η Ελλαδα και ο Ελληνισμός. Εχουν περασει 6000 χρόνια Ελληνικής ιστορίας και δεν σβηνωνται με μνημόνια προγραμματα προσαρμογής. Σε αυτο τον τόπο χρησιμοποιήθηκαν όλες οι μεθοδοι υποδουλωσης και αφανισμού αλλα δεν ευδοκιμησαν όσοι εφιαλτες γουσηδες και να υπήρξαν παντοτε ερχοταν η ωρα της Ελλαδας.
    Ειτε λοιπον του αρέσει ειτε όχι αυτο θα συμβεί και τώρα μπορεί να περάσουμε διαπυρος και σιδηρου και η ζωη μας να γινει κολαση αλλα αυτο το οικοπεδο που λεγεται ΕΛΛΑΣ και κατοικείται από ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πουλιεται και δεν αφανίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση