GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικό «μασάζ» Βενιζέλου για να ψηφιστούν τα μέτρα

Πυρετώδεις επαφές άρχισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είτε διαφωνούν είτε έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την ψήφ...

Πυρετώδεις επαφές άρχισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είτε διαφωνούν είτε έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την ψήφιση του πακέτου των μέτρων.
Το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Κώστα Σκανδαλίδη και λίγο αργότερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Μπόλαρη.

20 σχόλια

  1. Από τα 31 δισ. ευρώ τα 24 δισ ευρώ θα πάνε στις Τράπεζες και τα υπόλοιπα για αποπληρωμή τόκων άλλων δανείων. Γι' αυτό και οι βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κα ΔΗΜΑΡ ( κωλοτουμπες ) το σκέφτονται το ΝΑΙ ! Για τις Τράπεζες ! Στα @@ τους, εσύ, τα παιδιά σου, οι γονείς σου, τα φάρμακά σου, ο γιατρος σου. Γραμμένο σε έχουν, Νεοδημοκράτη, Πασοκτζή, Αριστερέ ! Καρφάκι δεν τους καίγεται αν χάσεις το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τη ζωή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε Βενιζελο είσαι τόσο πρόθυμος νεροκουβαλητής της δεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΊ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΚΌΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ ΠΑΡΈΑ!! ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΌ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΩΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΑΠΈΞΩ ΑΠΈΞΩ..

    ΌΛΑ ΣΥΝΕΝΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΡΤΈΛ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΆ ΑΝΤΊ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΤΕΣ...ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.... ΚΑΤΑΝΥΧΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ , ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ,ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ...
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΛΗΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευάγγελος Βενιζέλος:
    Από τα δηλωμένα, φαίνεται να έχει μια αμύθητη περιουσία σε τραπεζικούς λογαριασμούς.: Γύρω στα 3 εκ ευρώ. 1 δισεκατομμύριο δραχμές, εάν τον ικανοποιεί η αντιστοιχία στην δραχμή.

    Αυτόν τον πολιτικό περιμένει ο λαός που πεινάει, να τον σώσει.

    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΟΒΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ-ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .

    ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΥΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.

    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ….

    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ …ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βενιζέλος είναι o αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή.

    Η κρίση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μπορέσει να τη διαχειριστεί ο συνταγματολόγος –παπαρολόγος-αερολόγος του ΘΑΣΟΚ.

    Ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης και της Ψευδοδημοκρατίας των τελευταίων 38 ετών

    Μιλάμε για τον εφιάλτη του λαού και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο «έγκλημα και ατιμωρησία» που έγραψαν ΠαΣοΚ και Βενιζέλος με τη συνταγματική αναθεώρηση του 2001 και τον εκτελεστικό νόμο 3126/2003, ευρέως γνωστό ως νόμο περί ευθύνης υπουργών, αλλά και με την τροποποίηση 3961/2011, κάθε υπουργός και υφυπουργός μπορεί και σκοτώνει το συμφέρον και την εμπιστοσύνη ενός λαού, λύνοντας το οικονομικό ζήτημα το δικό του και των απογόνων του. Χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να τον αγγίξει κανένας και τίποτα. και γνωρίζοντας ότι δεν θα τιμωρηθεί, Για τύψεις δε, ας μη γίνεται καν λόγος.

    Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που έθετε μαζί τους στο απυρόβλητο και τους αποκαλούμενους «συμμετόχους» (εννοώντας προφανώς τους άμεσους συνεργάτες τους, πολιτικούς ή άλλους) ήρθε να δώσει πέπλο ασυλίας σε ένα πολιτικό προσωπικό που ανδρώθηκε με τη νοοτροπία του «είπαμε να κάνει στον εαυτό του ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!»

    Ο εμπνευστής της ασυλίας και παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών μαφιόζων θεωρεί ότι μπορεί για ...μια ακόμη φορά να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό στον οποίο έχει πλασάρει εδώ και χρόνια τον εαυτό του (μέσω των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε.) ως ευφυή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι ο Βενιζέλος.

    Ενας εγωκεντρικός, αλαζονικός πολιτικός που έχει την ευκαιρία να γίνει αρχηγός σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε διάλυση

    Τον βλέπουμε πολλές φορές στην βουλή να βρυχάται.

    Αλλά δεν είναι λέων.

    Είναι ένας ποντικός που παριστάνει τον λέοντα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος στην ουσία "εξουδετέρωσε" το Σύνταγμα και δημιούργησε τις συνθήκες "εναγκαλισμού" του κράτους με τους διαπλεκόμενους.

    Ο Βενιζέλος "νομιμοποίησε" τη σχέση των χορηγών με τους πολιτικούς.

    Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ...

    Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...

    Όλοι αυτοί, οι οποίοι μας βγάζουν με θράσος τη γλώσσα, έχουν εξασφαλισμένη την ασυλία τους.

    Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για "προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή.

    Ο άνθρωπος είναι πραγματικά o εφιάλτης του λαού και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, ο Βενιζέλος τώρα θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή και να σέρνεται από ανακριτικό γραφείο σε γραφείο, προκειμένου το κράτος να βρει τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτό το σημείο ...Προκειμένου το κράτος να βρει ποιοι, πώς και με τη βοήθεια ποιων "έφαγαν" τα 25 δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων, τα οποία έγιναν η "χιονοστιβάδα" της σημερινής καταστροφής.

    Ο ίδιος ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...Των νόμων που ο ίδιος "φιλοτέχνησε", προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας. Αν, δηλαδή, θεωρούμε ότι εξαιτίας της Διαπλοκής φτάσαμε κοντά στον "γκρεμό" της καταστροφής, σήμερα και πάλι εξαιτίας της Διαπλοκής παίρνουμε την απόφαση να "πηδήξουμε" στο χάος. Καταστρέφουμε το παρόν μας και υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών, γιατί αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα της Διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΙΑ…

    Από όποια θέση ευθύνης πέρασε o Βουβουζέλος , σε όλα τα ζητήματα που ανέκυπταν είχε την ίδια στάση:
    Άμεση σάρωση του προβλήματος κάτω από το χαλί, επικοινωνιακή διαχείριση της βέβαιης αποτυχίας, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την αποποίηση ευθυνών.

    ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ :« Πονάει η περίπτωση Eυάγγελου Bενιζέλου, τουλάχιστον όσους οδυνώνται απροκατάληπτα για τη δύσμοιρη πατρίδα και τον επιθανάτιο ρόγχο της
    Tο ΠAΣOK έχει οριστικά και τελεσίδικα τελειώσει, το όποιο απολειφάδι μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα και ο Βουβουζέλος ,ο Βοιδικέφαλος .»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φουσκώνει από υπερηφάνεια ο "συνταγματολόγος" που εκτέλεσε με επιτυχία τις εντολές της Τρόικας και των τοκογλύφων, που ξεπουλάει την Ελλάδα, που χρεοκοπεί τους Έλληνες.

    Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά κάποιος, που έτυχε να διαχειρίζεται το χρέος αυτό.

    Ο Βενιζέλος ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς αυτού του χρέους.

    Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έπρεπε να το διαχειριστεί, για να προστατευτούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν και άρα και ο ίδιος.
    Βάζει τον Βενιζέλο ν' "αναγνωρίσει" τη νομιμότητα των χρεών και να "παρακαλεί" τους ίδιους τοκογλύφους, για να δανείσουν εκ νέου την Ελλάδα, ώστε να καρπωθούν και πάλι οι ίδιοι τα νέα δάνεια. Βάζουν σε υποθήκη ολόκληρη τη χώρα, για να ξεπληρωθούν τα προηγούμενα δικά τους παράνομα δάνεια.

    Είναι εκ των δεδομένων συνένοχος στο έγκλημα, που σήμερα πληρώνουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    Ο "συνταγματολόγος" Βενιζέλος αυτούς τους τοκογλύφους είχε εξυπηρετήσει στις Κυβερνήσεις Σημίτη. Αυτούς βοηθούσε να μας "φορτώνουν" χρέη και εξασφάλιζε ασυλίες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Στην ισχύ αυτών των παραγόντων πρέπει ν' αναζητήσει κάποιος το ερμητικό "σφράγισμα" των "φακέλων" του Χρηματιστηρίου, των κρατικών προμηθειών και των Ολυμπιακών Αγώνων. Γι' αυτόν τον λόγο ποτέ και κανένας δεν τολμά ν' αναφερθεί σε αυτά τα θέματα. Το απόλυτο ταμπού της Μεταπολίτευσης είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Να μην ανοίξει ποτέ ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί εκεί θα βρεθούν όλοι οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι από "πατριωτισμό" ήθελαν να δοξάσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου ..

    Εδώ βρίσκεται και η απόλυτη ειρωνεία.
    Τον λαό αυτόν, ο οποίος από αγάπη προς τον άνθρωπο εφεύρε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσπάθησαν να τον εξοντώσουν, χρησιμοποιώντας αυτούς τους Αγώνες.
    Στην επέτειο υποτίθεται των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισαν να αφανίσουν τον λαό που τους εφεύρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ!

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ;

    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ--ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Βενιζέλος, ο υπουργός πολιτισμού επί Ολυμπιάδας, επιμένει να μας ξανασώσει. Για πολλοστή φορά μέσα σε 2.5 χρόνια. Και είναι λογικό. Γιατί ποιοι ξέρουν καλύτερα να μας σώσουν, αν όχι αυτοί που μας κατέστρεψαν.
    Το όνομα του Βαγγέλη Βενιζέλου με την συνταγματική κατοχύρωση της μη ευθύνης υπουργών , την καταστροφική για το Ελληνικό χρέος Ολυμπιάδα και την υπογραφή του μνημονίου 2 .

    (Ως Υπουργός Πολιτισμού, για δεύτερη φορά από το Νοέμβριο του 2001 έως και τον Μάρτιο του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αρμόδιος για το συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.)

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο εισηγητής της εκτεταμένης Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 . Με την επινόηση του επαίσχυντου αυτού νόμου, αλυσόδεσε τα Μ.Μ.Ε και από τότε στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία αγωγών και μηνύσεων σε βάρος του τύπου.

    2. Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”. Ενώ ο Ε. Βενιζέλος φρόντισε να στέλνει για ψύλλου πήδημα τους δημοσιογράφους στο σκαμνί των δικαστηρίων, για τους υπουργούς εφηύρε τον περιβόητο νόμο «περί ευθύνης υπουργών», ουσιαστικά ενός νόμου που απάλλασσε από κάθε ευθύνη τους υπουργούς

    3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ). Υπό το πρόσχημα της λαϊκής απαίτησης των οπαδών, ο Ε. Βενιζέλος χάρισε τα χρέη των ομάδων! Στις χρεωμένες από τους ιδιοκτήτες τους ΠΑΕ, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έδωσε συγχωροχάρτι!

    4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων.Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να εισάγονται στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και αλλοδαποί! Συγκεκριμένα, για την εισαγωγή στις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων, δεν απαιτείται πια να είσαι Έλληνας το γένος, αλλά αρκεί να έχεις την ελληνική ιθαγένεια, η οποία ως γνωστόν αποδίδεται με ελαστικά κριτήρια σε λαθρομετανάστες, χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο 3838/2010!

    5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών. Ενώ σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια, ο κ. Βενιζέλος προσέφερε αυτό το προνόμιο στα κανάλια! Έτσι, όπως σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης «καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να …αυτορυθμίζονται».

    6. Υπόθεση Proton Bank. Όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank «όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ήταν μια προσωπική μεθόδευση του Ε.Βενιζέλου και όχι μια κυβερνητική απόφαση». Παρά το ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στο υπουργικό συμβούλιο δέχθηκε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, ο ίδιος προχώρησε ακάθεκτος! Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία τον Ιούλιο του 2011, ο Ε. Βενιζέλος πήρε την απόφαση να δώσει 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου, στην Τράπεζα Proton του …Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του, ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις. Παράλληλα, ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Ακόμη και τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους είχαν τονίσει πως θα ήταν παράνομη μια τέτοια ενέργεια.. Ο Ε. Βενιζέλος όμως όχι μόνο διέπραξε παρανομία, αλλά βγήκε και από πάνω, δηλώνοντας ότι η απόφαση των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους… «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα»! Πρωτοτυπία νομική. Παρανομία συνιστά ότι εκφεύγει του νόμου και όχι συμπορεύεται με την κυκλοφορία των εφημερίδων!!!

    7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών. Στον 4002/2011 νόμο, ο κ. Βενιζέλος προσέθεσε άρθρο που τον…αμνήστευε και καθαγίαζε για το σκάνδαλο της Proton.! Έδινε δηλαδή στον…εαυτό του το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για θέμα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών!!!

    8. Τα ψεύδη σε βάρος του λαού. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ προκειμένου να επιβληθούν χαράτσια μέσω αυτής της Επιχείρησης. [δείτε σχετικά ΣΤΕ 1934 – 1998 (Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!)]

    9. «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα». Μνημείο υποτέλειας ενός υπουργού ο οποίος παρέδωσε μετ’ επαίνων τη διαχείριση των οικονομικών της Πατρίδας μας, στους διεθνείς τοκογλύφους. Μόνον με το «Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση των ΗΠΑ» του Κ. Σημίτη, μπορεί να συγκριθεί η παραπάνω δήλωση Βενιζέλου.

    10. «Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε Εσθονία». Η πρόκληση, η ασέβεια και ο δόλιος στόχος σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Η δημόσια, από τηλεοράσεως πρόσφατη δήλωση Βενιζέλου, συνοδευμένη από σαρκαστικό γέλιο, πέραν από την χυδαία περιφρόνηση προς τον χειμαζόμενο λαό, καταδεικνύει και τον ουσιαστικό στόχο της πολιτικής του. Την κατά γράμμα τήρηση των εντολών Μέρκελ!

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
    ΘΥΜΟ-ΜΙΣΟΣ-ΑΠΕΧΘΕΙΑ ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Ελληνας πολίτης αισθάνεται πολλαπλά εξαπατημένος και η οργή του εκτρέφει μια έκρηξη που δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.

    Ο ΧΑΡΑΤΣΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΟΛΙΣ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ .

    ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aνεξέλεγκτοι, ατιμώρητοι, κυβερνάνε ακόμα σήμερα τη χώρα οι αυτουργοί του εγκλήματος.

    Ποιος κυβερνούσε 30 χρόνια; Ποιος φταίει; Δεν ξέρουν να μας πουν ;;;

    Οι Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Σαμαράς και Λ. Παπαδήμος, με τη δουλική συμπεριφορά τους απέναντι στις Βρυξέλλες και την τρόικα, αδύναμοι και ανίκανοι είτε να διαχειριστούν την κρίση, είτε να αντισταθούν στοιχειωδώς στις κατακτητικές διαθέσεις των δανειστών και στις δόλιες επιδιώξεις των εγχώριων παρασίτων, κήδεψαν με όλες τις «τιμές» την αξιοπρέπεια του λαού. Την ατομική, οικογενειακή, εργασιακή, κοινωνική και εθνική αξιοπρέπεια του Ελληνα.

    Ο πολιτικός Βουβουζέλος που έχει υπογράψει όλες τις τελευταίες εγκληματικές για τη χώρα αποφάσεις είχε μάθει χρόνια τώρα να λειτουργεί υπό την ομπρέλα της απόλυτης διαπλοκής.

    Η κρίση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μπορέσει να τη διαχειριστεί ο συνταγματολόγος–παπαρολόγος-αερολόγος του ΠΑΣΟΚ.

    Μπορεί το σύστημα να τον συντηρεί χρόνια τώρα ως εφεδρεία… αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν.

    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση