GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας πήρε το πρωινό του με τους πρέσβεις της ΕΕ

Πρόγευμα εργασίας είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ στο ξενο...


Πρόγευμα εργασίας είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "συνοδεύουν" από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιάννης Δραγασάκης, Γιώργος Σταθάκης και Ρένα Δούρου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα Ιωσήφ Ιωσήφ, καθώς πρόκειται για πρωτοβουλία της Κυπριακής Προεδρίας.
Στο τραπέζι της συνάντησης έγινε συζήτηση και για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup και τις προοπτικές του ελληνικού προβλήματος.


9 σχόλια

  1. Σοκ-Σε ειδικό λογαριασμό τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και το 30% κάθε υπέρβασης του πρωτογενούς πλεονάσματος...

    Όσο περνάνε οι ώρες και έρχονται στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες της συμφωνίας τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το θρίλερ που μας περιμένει.

    Διαβάζουμε λοιπόν ότι το Eurogroup οριστικοποίησε και την νέα επιτροπεία.

    Αναφέρεται στα «νέα μέσα για τη βελτίωση της εφαρμογής του προγράμματος, ιδίως μέσω των μηχανισμών διόρθωσης για τη διασφάλιση της επίτευξης των δημοσιονομικών» και στον ειδικό λογαριασμό για την εξυπηρέτηση του χρέους στον οποίο η Ελλάδα θα μεταφέρει όλα τα έσοδα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά ...
    «και το 30% κάθε υπέρβασης του πρωτογενούς πλεονάσματος !!!!!!!!!!!!!!!!!».

    Αναφέρεται επίσης ότι «η Ελλάδα θα αυξήσει επίσης τη διαφάνεια και θα παρέχει πλήρεις εκ των προτέρων και εκ των υστέρων πληροφορίες στο EFSF για κάθε ξεχωριστή συναλλαγή από τον λογαριασμό!!!!!!!!!».


    Επείγον αύριο να κλήση η ΒΟΥΛΉ ώστε να μυοθουνε τα έξοδα ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ...ΤΏΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ {{[ΣΥΜΜΑΧΟΎΣ ΜΑΣ }} ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν παιδιά που πεινάνε, παιδιά χωρίς φάρμακα.

    Υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό;
    Υπάρχουν!

    Είχαν κάποιο κόστος; Κανένα!
    Τότε, γιατί να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι;

    Υπάρχουν παπαγαλάκια από τα ΜΜΕ καθώς και ντόμπερμαν που ρίχνουν την ευθύνη για τα παιδιά που πεινάνε στην... υψηλή σύνταξη (ήταν 1.105 Ευρώ κι έχει γίνει 689) της θείας μου της Φωτούλας; Υπάρχουν!

    Είχαν ποτέ κάποιο κόστος; Οχι!
    Γιατί να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι;

    Επιασαν κάποιους μεγαλοφοροφυγάδες; στρίμωξαν "οφσορούχους";
    κόψανε τις μίζες; Οχι!
    Γιατί τότε να μη συνεχίζουν ξετσίπωτοι μπίζνες με τη Ζήμενς;

    Γιατί να μην ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία (αυτοί που τα φάγανε) σαν να την βρήκαν απʼ τον πατέρα τους (για να τα ξαναφάνε); έχουν κάποιο κόστος; Οχι! Οχι, ως τώρα τουλάχιστον! Γιατί λοιπόν να μη συνεχίζουν να πλουτίζουν ξετσίπωτοι;

    Ο κ. Σαμαράς. Ο άνθρωπος έχει ξανασυγγράψει τις «Μεταμορφώσεις» του Οβιδίου! Μόλις χθες, έχοντας επισυμβεί μπλακ άουτ στο Γιούρογκρουπ, ο ίδιος έλεγε ότι «βλέπει φως στο βάθος του τούνελ» - για μυστήριο γλόμπο θα πρόκειται.! Απʼ αυτούς που βγάζουν μαύρο φως μέσα στις μαύρες τρύπες.

    Χθες η γερμανική Suddeutsch Zeitung έγραφε ότι «η Ελλάδα είναι κράτος υπό εποπτείαν» (δηλαδή Προτεκτοράτο. Αποικία χρέους, όπως θέλετε πείτε το).

    Εχει την τσίπα κάποιος απʼ όσους ευθύνονται για αυτό να σκύψει το κεφάλι (κι επιτέλους να βγάλει τον σκασμό); Οχι!

    Αντιθέτως, ο κ. Γεωργιάδης, για παράδειγμα, τσίριζε χθες στον Real fm ότι «θα πάρουμε τα λεφτά τη Δευτέρα!»
    Ξετσίπωτος; διαρκώς!

    Λέει η Suddeutsch Zeitung ότι η Ελλάδα είναι χώρα υπό εποπτείαν και οι θεράποντες της προπαγάνδας δεν βγάζουν άχνα. Οταν όμως ορισμένοι λέγαμε ακριβώς το ίδιο για την κατάσταση της χώρας, ακριβώς οι ίδιοι θεράποντες της προπαγάνδας μας έλεγαν «λαϊκιστές» και «γραφικούς».



    ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΟΝ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝ. ΚΟΡΥΜΠΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν κάποιος πληρώνεται 480.000 ευρώ τον χρόνο για να σου λέει πόσο σωστό είναι να παίρνεις εσύ 480 ευρώ τον μήνα, και ουδέν κόστος έχει, ξετσίπωτος θα συνεχίζει.

    Όταν η Τράπεζα επιμένει να της αποπληρώνεις το δάνειο ή την κάρτα σου με 19% επιτόκιο και δεν έχει κανένα κόστος, ξετσίπωτα θα συνεχίσει να σου πίνει το αίμα.

    Όταν η κυβέρνηση που επιτρέπει στην Τράπεζα να σου πίνει το αίμα, δεν έχει κανένα κόστος, ξετσίπωτα θα συνεχίσει να σε δουλεύει μαζί με την Τράπεζα, μαζί με τη Μέρκελ, μαζί με τους νταβατζήδες που θα φάνε την Τραινοσέ, μαζί με τους Τούρκους που στήνουν Γερμανοτουρκικό σαντζάκι στη ΘΡΑΚΗ.

    Οταν η κυρία(;) Μπιρμπίλη, φερʼ ειπείν, δηλώνει ότι παίρνει μόνον(!)7.500 Ευρώ μισθό (συν κατοικία, σωφέρ και μάγειρα) εις Παρισίους, κλαίγοντας κάθε μέρα για τα 2.000.000 ανέργους στη χώρα μας κι εσύ δεν γίνεσαι Τούρκος που με τα δάκρυά της νερώνει το ακριβό κρασί της, τότε η Μπιρμπίλη δεν έχει κανένα κόστος. Απλώς εσύ έχεις το κόστος (και) της κυρίας Μπιρμπίλη.

    Οπως έχεις και το κόστος της πολιτικής του κ. Σαμαρά ή του Μπενυ ή του κυρ Φώτη.
    Διότι, όταν ο κ. Σαμαράς και Βενιζελοκουβέλης δεν έχουν κανένα κόστος για την πολιτική τους, το κόστος της πολιτικής τους το έχεις εσύ.

    ΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΟΝ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝ. ΚΟΡΥΜΠΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φροντιστήριο στον Αλεξάκο κάνανε;
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παναποκλειστικο: 36% η διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ!

    Για πρώτη φορά κόμμα εμφανίζεται με αρνητικό ποσοστό!!!

    Τον ΣΥΡΙΖΑ στο 23% και τη ΝΔ στο - (μείον) 13% θα εμφανίζει το γκάλοπ της Μακρή, απόψε στον ΑΛΦΑ

    Πολλές εκπλήξεις, κυρίως για τα ποσοστά των κομμάτων, επιφυλάσσει η δημοσκόπηση που θα δει το φως της δημοσιότητας απόψε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Alpha.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των πολιτών σε ερωτήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ". ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΟΙ 1.500.000 ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί εσύ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΙ περιμένεις

    με ένα κουμπί να γινει
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΡΕΤΙΝΕ ?

    ανεγκέφαλο ζώωωωωωωωοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέατρο για μια φωτογραφία, βρε Λαλιώτη;

    Αυτό που έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, το να δει δηλαδή τους πρέσβεις των χωρών της Ε.Ε. μετά την εθνική επιτυχία στο Γιούρογκρουπ, μόνο το μυαλό του συνταξιούχου ...Λαλιώτη
    θα μπορούσε να το σκεφτεί!

    Μόνο και μόνο να σηκώσουν σκόνη, να δείξουν ότι και ο Τσίπρας μιλάει με ξένους, τον έβαλαν να πιάνει τα χέρια των διπλωματών μπροστά στις κάμερες!

    Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ξημεροβραδιάζονταν στις διαπραγματεύσεις με τους πρωθυπουργούς της Ευρώπης,
    ο Τσίπρας συνομιλούσε με τους.... τριτοκλασάτους δημοσίους υπαλλήλους τους!!!

    Μιλάμε για φοβερά μυαλά στην επικοινωνία στην Κουμουνδούρου!

    Φοβερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση