GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρης: «Δεν μας αρέσουν τα βουλευτιλίκια, όμως πλέον οπλοφορούμε με άδεια και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο» (Βίντεο)

«Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με ά...


«Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια… και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο», δήλωσε σήμερα από τα Χανιά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, απ’ όπου λαμβάνει χώρα περιοδεία αντιπροσωπείας του κόμματος.
Ακόμη, ο κ. Κασιδιάρης αποκάλεσε «κομματίδιο» και «θλιβερή παρεούλα» το ΚΚΕ, «διορθώνοντας» τον Ηλία Παππά που δήλωσε αντικομμουνιστής, καθώς όπως σημείωσε ο νεαρός βουλευτής «στην Ελλάδα πλέον δεν υπάρχουν κομμουνιστές παρά ένα μικρό κόμμα του 3%».
Πριν τις 17:30 ξεκίνησαν οι ομιλίες, με πρώτο να απευθύνεται στο κοινό τον κ. Παππά, ενώ ακολούθησαν οι Κώστας Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε επί της οδού Τζανακάκη, παρουσία συγκεντρωμένου κόσμου, μπροστά από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α., ενώ την ίδια ώρα βρίσκοταν σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση από φορείς και συλλογικότητες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Η πόλη, προς αποφυγή εκτρόπων έμοιαζε με φρούριο.
Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το flashnews.gr Πηγή: newpost.gr

5 σχόλια


  1. ..Ωραία η ζωή στην Αθήνα !!

    50% να σε σπάσει στο ξύλο
    ο Κασιδιάρης

    και 50% να σε πηδήξει ο Τατσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ..Ωραία η ζωή στην Αθήνα !!

    50% να σε σπάσει στο ξύλο
    ο Κασιδιάρης

    και 50% να σε πηδήξει ο Τατσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλία, τα εργαλεία, στον κώλο σου τον ξυρισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι πού στο διάολο ήταν οι 300 της Βουλής επί 30 χρόνια, που υποτίθεται ότι κυβερνώντας, νομοθετώντας και ελέγχοντας θα με προστάτευαν από τη σημερινή χρεοκοπία και από σεσημασμένα φασισταριά. Δεν τα βάζω με τις σκουληκαντέρες της χρυσής, αλλά με τους χιλιάδες εθνοπατέρες που πέρασαν από τη Βουλή τα τελευταία 30 χρόνια και δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι μοίραζαν δανεικά και παράλληλα εκκολάπτονταν νόμιμα οι νεοναζί σημερινοί συνάδελφοί τους.

    Αυτοί είναι πιο σιχαμενροί κι από τους χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν καποια χρονια ο κομμουνισμος και ο σοσιαλισμος ηταν στην μοδα. Διασιμοι "δημοσιογραφοι" μορφωθηκαν στα σεμιναρια της λεγομενης αριστερας. Σημερα φτασαμε στο σημειο καποιος οι χρησαυγητες να ειναι στη μοδα. Κατι δε παει καλα με τον λαο. Μηπως ειμαστε τελικα τεμπελιδες και οτι κανουμε το κανουμε για προσωπικο μας οφελος;
    Μηπως πρεπει να σηκωθουμε και να ζητησουμε δημοκρατια.
    Στις εκλογες που εγειναν ψηφισαν 6εκ ενω ο πληθυσμος της χωρας, απο τα μωρα μεχρι τουςγερους ειναι 9εκ. Κατι δε παει καλα και με αυτους τους αριθμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση