GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε τροχιά απόκλισης ο (ευρωβουλευτής της ΝΔ) Κ. Πουπάκης;...

Σε τροχιά απόκλισης από τις κυβερνητικές επιλογές φαίνεται να κινείται ο πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπ...

Σε τροχιά απόκλισης από τις κυβερνητικές επιλογές φαίνεται να κινείται ο πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, ο οποίος με τις παρεμβάσεις του παίρνει σαφείς αποστάσεις από την νέα ηγετική ομάδα που διαμόρφωσε στην ΚΟ της ΝΔ ο πρωθυπουργός.
Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από σχετικό άρθρο του Κώστα Πουπάκη που πέρασε στα ψιλά της δημοσιογραφίας και ουσιαστικά κατακεραυνώνει τα περί σοβιετικών εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα που είχε υποστηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης, εις εκ των υποστηρικτών  του Αντώνη Σαμαρά.
Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πουπάκης δεν δείχνει να είναι διατεθειμένος να απεμπολήσει τους δεσμούς του με τις κοινωνικές τάξεις για χάρη του κακώς ενοούμενου κυβερνητισμού. Αντίθετα οι κοινωνικές του αναφορές περιστρέφονται γύρω από τις αξίες του έθνους κράτους αναφέροντας στο twitter ότι «είναι εξοργιστικό και λυπηρό η Ελλάδα να τίθεται από την ΕΕ σε ειδικό καθεστώς», ενώ για την τρόϊκα αναφέρει ότι «είναι πλέον φανερό ότι στόχος της Τρόικα δεν είναι η διάσωση της χώρας αλλά η επιστροφή στα χρόνια της δουλείας».
«Ο Κώστας είναι πιστός στην αντιμνημονιακή πολιτική που αναπτύξαμε στα χρόνια της αντιπολίτευσης και δεν κάνει κωλοτούμπες» ήταν το σχόλιο κύκλων που κινούνται στον στενό πυρήνα του Κώστα Πουπάκη.
Άγνωστες ωστόσο παραμένουν οι διαθέσεις του πρωθυπουργού για την στάση του Κώστα Πουπάκη που φαίνεται από καιρό ότι έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από την μνημονιακή πολιτική του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση