GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του αγνοούμενου Αδαμόπουλου

Δεκαοχτώ χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του εφοπλιστή Γιώργου Αδαμόπουλου μια 53χρονη από την Κύπρο, υποστηρίζει πως είναι κόρη του ...

adamopoulos klironomia 5701 300x173 Βρέθηκε κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του αγνοούμενου ΑδαμόπουλουΔεκαοχτώ χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του εφοπλιστή Γιώργου Αδαμόπουλου μια 53χρονη από την Κύπρο, υποστηρίζει πως είναι κόρη του και ζητά το μερίδιο της αμύθητης περιουσίας του.
Η κληρονομιά εκτιμάται ότι υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, μία έπαυλη στο Κεφαλάρι, ένα πολυτελές ρετιρέ σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, ένα κατάστημα 400 τ.μ., ενώ υπάρχου και δεκάδες τραπεζικοί λογαριασμοί σε Ελλάδα, Ελβετία, Λονδίνο και Αλεξάνδρεια.
Σύμφωνα με την Espresso η γυναίκα από την Κύπρο ζητά την εκταφή του Αδαμόπουλου και την εξέταση DNA, προκειμένου να αποδείξει πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθινά. Η ίδια υποστηρίζει πως η μητέρα της είχε γνωρίσει τον επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του.
Η σχέση του διήρκεσε μέχρι την επιστροφή του Γιώργου Αδαμόπουλου στην Αλεξάνδρεια. Όμως η νεαρή κοπέλα είχε μείνει έγκυος και παρά τις προσπάθειές της να τον εντοπίσει δεν τα κατάφερε. Η οικογένειά της για να αποφύγει το σκάνδαλο την έστειλε στην Αυστραλία.
Τελικά η μητέρα της λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, αποκάλυψε την αλήθεια στην κόρη της, η οποία αμέσως ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να εντοπίσει τον βιολογικό της πατέρα.
Η ιστορία όμως δεν είναι τόσο απλή. Ο Γιώργος Αδαμόπουλος μετά από ένα ατύχημα που είχε το 1994 στην Αλεξάνδρεια μεταφέρθηκε στην Ελλάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν. Το 2003 ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής έλαβε μία ανώνυμη επιστολή, σύμφωνα με την οποία ένα κύκλωμα εμφάνιζε τον επιχειρηματία ζωντανό για εννέα χρόνια και εκμεταλλευόταν την περιουσία του.
Ο ερευνητής ισχυρίζεται πως τα μέλη του κυκλώματος είναι υπεράνω κάθε υποψίας (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιδιοκτήτες γραφείων τελετών) και αδίστακτα γι αυτό και μέχρι σήμερα η μοναδική και νόμιμη κληρονόμος όχι μόνο δεν έχει αποδεχθεί την κληρονομιά, αλλά έχει εξαφανιστεί και κρύβεται στα Σκόπια.

1 σχόλιο

  1. Μάστορα, κάνε κράτει. Το πολύ το τάκα τάκα... το ξέρεις, τι να στα λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση