GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμία εδαφική διεκδίκηση σε βάρος των γειτόνων μας»

Διευκρινίσεις για τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα στην Αυλώνα, ο οποίος, με αφορμή την 100η επέτειο από...

Διευκρινίσεις για τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα στην Αυλώνα, ο οποίος, με αφορμή την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας έκανε λόγο για «…εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα» έδωσε, σήμερα, η εκπρόσωπος του κ. Μπερίσα, Έρλα Μεΐλι (Erla Μehilli).
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αλβανικής κυβέρνησης [www.km.gov.al] η εκπρόσωπος του Αλβανού πρωθυπουργού τόνισε ότι η παραπάνω δήλωση αναφέρεται «στο ιστορικό πλαίσιο 100 χρόνων πριν και δεν εκφράζει καμία εδαφική διεκδίκηση σε βάρος των γειτόνων μας, στο Νότο, το Βορρά ή την Ανατολή».

1 σχόλιο

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση