GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο...

Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο έφτασε τα 7,2 χιλιόμετρα και αποτελούνταν από 10.267 ανθρώπους. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιήθ...

Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο έφτασε τα 7,2 χιλιόμετρα και αποτελούνταν από 10.267 ανθρώπους.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε στη πόλη Ordos στην Κίνα στις 12 Αυγούστου του 2010.
 Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο
 Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο
 Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο
 Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο
 Το μακρύτερο ανθρώπινο ντόμινο

2 σχόλια

  1. - Σχολεία κλείνουν ( κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα ) λόγω έλλειψης πετρελαίου και εκπαιδευτικών ( κυρίως στα νησιά )
    - Η Βόρεια Ελλάδα και η Ήπειρος ήδη ξεπαγιάζουν από το κρύο !
    - Το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" καταρεγείται, 75.000 γέροντες στο έλεος του Θεού.
    - Τα νέα ζευγάρια "ρίχνουν" τα κυοφορούμενα μωρά, από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα μέτρα!
    - Του χρόνου - ουσιαστικά- ολοκληρώνεται η δήμευση της ιδιόκτητης περιουσίας των Ελλήνων, μέσω της αδυναμίας τους να καταβάλλουν τους φετινούς φόρους και χαράτσια. Τα τέλη κυκλοφορίας θα τα πληρώσουν τέλη Δεκεμβρίου και με δόσεις, οι περισσότεροι !
    - Το 20% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας ( τώρα ) - του χρόνου θα είναι πάνω από το 50% και το 2014 θα φτάσει το 80%, χωρίς να μπορεί να βοηθηθεί !

    Το Κράτος( δηλαδή τα 3 κόμματα ) μπορεί να σωθούν, οι Τράπεζες επίσης, αλλά οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους οδηγούνται σε μαζικό θάνατο ή ομαδική "αυτοκτονία" ! Η ύστατη ευκαιρία είναι να απεργήσουμε τις 2 αυτές μέρες ( μήπως και κάποιες κότες μέσα στη Βουλή ξυπνήσουν συνειδησιακά ) και να καταψηφίζουμε όπου βρούμε τις παρατάξεις των 3 κομμάτων και να αποχωρήσουμε από τα 3 κόμματα και τις νεολαίες τους !

    Ως γονιός, καλώ τους εκπαιδευτικούς να μαυρίσουν, τη Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, τη ΠΑΣΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, και να ψηφίσουν αριστερά σχήματα ή ανεξάρτητα σχήματα ή την ΧΕΚ Εκπαιδευτικών ( για το ΚΥΣΔΕ - ΚΥΣΠΕ ). Στείλτε όλους τους κομματικούς ινστρούκτορες στα σπίτια τους, στείλτε τα στηρίγματα του καθεστώτος σπίτια τους ! Έμμεσα συμμετέχουν στη "δολοφονία" των παιδιών των Ελλήνων και τους Ελληνικού Έθνους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις προχθές σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ,
    ο γνωστός εργατολόγος και προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, είπε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό ότι το κόμμα του ‘ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ’!

    Δηλαδή ενώ είναι κακή η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Στουρνάρας αρχιερέας του Γερμανικού Σκότους, ο …..καλός
    ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνουν εκλογές για να μην πέσει η κυβέρνηση!

    Και αμέσως μετά την ίδια ημέρα, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα με τη δήλωση του κοινοβουλευτκού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Λαφαζάνη να λέει ξεκάθαρα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
    ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!!!
    Μια δήλωση αφοπλιστικής ειλικρίνειας που λέει στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα ότι: ο βασιλιάς Αλέξης είναι ΓΥΜΝΟΣ!
    Τσίτσιδος!
    Αφού πλέον κυκλοφορεί ως ανέκδοτο στους διαδρόμους της βουλής ότι:
    αν δεν φτάσουν οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση να ψηφίσουν τα κακά μέτρα για να πάρουμε τη δόση, θα φροντίσει ο …Αλέξης!

    Ακούσατε ποτέ με ποιον τρόπο ο μάγος του Οζ Αλέξης, θα βρει τα 25 δισεκατομμύρια που χρειάζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;

    Ακούσατε από κανέναν Οικονομολόγο του ΣΥΡΙΖΑ, να μας εξηγεί, που θα έβρισκαν τα 3,6 δισεκατομμύρια του ελλειμματικού προυπολογισμού μας...

    ΑΝ κάναμε αυτό που θέλει η σημερινή αντιπολίτευση πριν δυο χρόνια, να μην πληρώναμε καμία δόση, κανένα ομόλογο, αν δηλαδή ρίχναμε κοινώς ‘’πιστόλι’’ σε όλους τους δανειστές μας.
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

    Ας ρωτήσει λοιπόν κάποιος ή κάποια δημοσιογράφος της τηλεόρασης την επόμενη φορά που θα έχει μπροστά του τη Δούρου, την Κωνσταντοπούλου και τους άλλους υποσχεσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το απλό πράγμα: που έχετε κρυμμένα τα ευρώ που μας λείπουν;

    Στο σεντούκι του Τσάβες;

    Εκτός κι αν ‘γεννήσουν’ τα θησαυροφυλάκια του ΣΥΡΙΖΑ χρήμα
    σε …δραχμές για να πληρώσουν τις κρατικές δαπάνες!

    Γιατί αν έχουν τέτοια λύση στο μυαλό και στα συρτάρια τους, θα πρέπει παράλληλα να πουν στον ελληνικό λαό και τις συνέπειες αυτής της λύσης.

    Όλες τις συνέπειες.

    Πόσο για παράδειγμα θα έχει η βενζίνη το λίτρο και πόσο το πετρέλαιο θέρμανσης με τη νέα ΣΥΡΙΖΟδραχμή;

    Για να καταλάβουν και οι νοικοκυρές, ότι μαζί με το μπουκάλι του Κουμ Κουάτ, δίπλα θα βάζουν και το μπουκαλάκι με το πετρέλαιο…...για σουβενίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση