GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασχηματισμός με τρεις στόχους

Ανασχηματισμός με «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις», χωρίς να μεταβάλλεται ο πυρήνας των βασικών υπουργείων και με αλλαγές στο ευρύτερο...

Ανασχηματισμός με «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις», χωρίς να μεταβάλλεται ο πυρήνας των βασικών υπουργείων και με αλλαγές στο ευρύτερο μοντέλο διακυβέρνησης, είναι στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά για το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τη Real News.
Οι στόχοι που θα έχει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το «λίφτινγκ» θα είναι τρεις. Η επιτάχυνση των ρυθμών, η άμεση και μετρήσιμη ανά μήνα αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή όσων ψηφίστηκαν και η αντιμετώπιση δυσλειτουργιών από κινήσεις υπουργών να εφαρμόσουν την πολιτική της κυβέρνησης, τονίζει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει η σχολή σκέψης που υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές προσώπων τώρα καθώς τα προβλήματα που θα δημιουργούσε θα ήταν περισσότερα. Δυσαρέσκεια, μεγαλύτερη εμπλοκή των κυβερνητικών εταίρων και ιδιαίτερα της ΔΗΜΑΡ, που θα μπορούσε να λειτουργήσει παρελκυστικά.
Ωστόσο, δε φαίνεται να κερδίζουν έδαφος οι εισηγήσεις τους, καθώς όπως τονίζει στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά τον τελικό λόγο στη σύνθεση και το συντονισμό της κυβέρνησης θα τον έχει ο πρωθυπουργός.

5 σχόλια

  1. Ιστορίες για ωραίες κυρίες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο οδηγεί σε πλήρη εκλογική- δημοσκοπική κατάρρευση τη Νέα Δημοκρατία και σε ολική εξαφάνιση το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, κάτω από το 3% ... Νέοι και συνδικαλιστές εγκαταλείπουν τα 3 αυτά κόμματα, μισθωτοί και συνταξιούχοι φεύγουν αγανακτισμένοι, καθώς είναι φανερό ότι το 85 έως 90% των Ελλήνων, το 2013, δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους φόρους στα εισοδήματα και τα ακίνητα και τα τέλη και τα δάνειά τους ! Οι βουλευτές της ΝΔ αντιμετωπίζουν μια παγερή ατμόσφαιρα, όπου πηγαίνουν, και είναι τυχεροί αν δεν αποδοκιμάζονται. Εκεί που έπαιρναν χειροκροτήματα, τώρα παίρνουν ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ αποδοκομασίας και ύβρεις ( ως τώρα χαμηλόφωνες ).Όταν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και έρθουν οι φορολογικές δηλώσεις, που θα κρυφτούν ; Σαμαράς, Αβραμόπουλος, όλη η ΝΔ, Βενιζέλος και όλο το ΠΑΣΟΚ, Κουβέλης και ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζουν το φάσμα της καταστροφής ! Σιγά σιγά θα αρχίσουν, δημοσκοπικά, να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή, σε ποσοστά πρωτοφανή ! Η οργή του κόσμου δεν κρύβεται πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ! ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!

    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
    ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι μου θυμίζει αυτό το άρθρο τι μου θυμίζει; ααα...το βαθμολογιο των υπουργών από τον ΓΑΠ που τους αξιολογουσε μεσω του ipad και επιταχυνε τις διαιδκασιες ναι ναι ναι...αλλα αυτός δεν ειναι ΓΑΠ το ειπε και ο ιδιος εκτος και αν δεν ητανε αυτός αλλα ο άλλος του εαυτος!εκεινος που μιλουσε για αναπτυξη ζαππεια 18 σημεια 12 σημεια 12Χ μειγμα συνταγες μαγειρικης καθος φαρμακευτικη αγωγή σκληρη διαπραγματευση ναι ναι..μπερδεμενος ειναι ο κακομοιρης δεν θυμαται ποιος απο τους δυο εαυτους του μιλουσε τοτε ο γερμανοτσολιας δοσίλογος η ο αρχιψευταρος μεπερδευτηκε...
    Προχωρα σε ανασχηματισμό βαλε από τον παγκο του ΠΑΣΟΚ εχει εμπειρους απατεωνες εκει άλλωστε σε λιγο θα εχουμε εκλογές με την ομαδα να μην τραβαει και τον κοουτς με ψυχολογικα προβληματα δεν λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επάνω από το αναπηρικό καροτσάκι μου σας ευχομαι ολόψυχα να έχετε την υγεία σας..

    Όταν περνούνε μέτρα δρακόντια που απλώς εξαιρούσαν τα Α.Μ.Ε.Α από τα ηλικιακά κριτήρια έστω για το ΕΚΑΣ έρχονται μετά από δέκα ημέρες με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενός υπουργού και ανατρέπουν αυτά που ψήφισαν στην ΒΟΥΛΉ!!!

    Έτσι μας βάζουν με ποσοστό αναπηρίας 90% σε ηλικιακά κριτήρια δηλαδή να ζήσουμε με 400 ευρώ, να πληρώνουμε τα φάρμακα από 10% σε 25%..να μην έχομε ζωή δηλαδή..δεν πειράζει ας ζήσετε εσείς οι έξυπνοι και {οι υγιής} καλούμε όμως τους υγιής στο μυαλό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΎΜΕ με τα καροτσάκια μας σε έναν άνισο αγώνα.

    Συγκεκριμένα Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. αποφάσισε να καλέσει σε Παν-αναπηρική, Πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών (οδό Νίκης & Μητροπόλεως)....

    «Η πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου μέσω της οποίας ακυρώθηκαν οι όποιες εξαιρέσεις προβλέπονταν στο μεσοπρόθεσμο του 2013-2016 για τα άτομα με αναπηρία από την επώδυνη και άδικη μείωση των συντάξεων και την κατάργηση των δώρων εορτών και αδείας προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος»

    - Βελτίωση των διατάξεων του ν. 4024 και των συμπληρωματικών διατάξεων του (άρ.25 ν.4038/2012),

    - Επαναφορά των δώρων εορτών και αδείας για όλους τους συνταξιούχους αναπηρίας/γήρατος ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας και μελών οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριά αναπηρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,

    - Χορήγηση του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους αναπηρίας χωρίς όριο ηλικίας,

    - Επαναφορά της ρύθμισης του μεσοπρόθεσμού για τη διατήρηση του άρθρου 32 του ν. 3896/2012 ως έχει, δηλαδή διατήρηση του δώρου εορτών αδείας.


    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ Ανάπηρος ίσως γίνεις και εσύ στο επόμενο λεπτό ..Σας ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ Έχετε ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΉ ΥΓΕΙΑ ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση