GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία μου...

Μολονότι βγήκε στην σύνταξη στις αρχές του χρόνου, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε λίγη ακόμα δημοσιότητα. Έτσι, το δεκάχρονο Τζακ Ράσελ ...


Μολονότι βγήκε στην σύνταξη στις αρχές του χρόνου, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε λίγη ακόμα δημοσιότητα. Έτσι, το δεκάχρονο Τζακ Ράσελ Τεριέ που πρωταγωνίστησε στην ασπρόμαυρη βωβή ταινία ''The Artist'' αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τις αναμνήσεις του. O τίτλος είναι ''Uggie-The Artist- Η ιστορία μου''. Στο βιβλίο ο Uggie αφηγείται πως εξελίχθηκε από ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι σε ένα σταρ του Χόλλυγουντ υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του Omar Von Muller. Είχε εμφανιστεί και στην ταινία ''Water for Elephants'' με τους Robert Pattinson και Reese Witherspoon. 
H μεγάλη επιτυχία και η παγκόσμια αναγνώριση ήρθε από την συμμετοχή του στην ταινία ''The Artist'' (στην φωτογραφία με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Berenice Bejo).


Στην συγγραφή του βιβλίου βοήθησε ιδιαίτερα η βρετανίδα δημοσιογράφος Wendy Holden. H συνταξιοδότηση του Uggie ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, επειδή υποφέρει από νευρολογικό πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης του δήλωσε πως ο Uggie έχει καταφέρει πολλά, αλλά τώρα χρειάζεται ένα ζεστό σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση