GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στήθος με στήθος» η μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ

Στην εκλογικά κρίσιμη πολιτεία του Οχάιο θα βρεθεί σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγα 24ωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση, η οποία, σύμφωνα με ...

Στην εκλογικά κρίσιμη πολιτεία του Οχάιο θα βρεθεί σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγα 24ωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση, η οποία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αναμένεται αμφίρροπη.
Το Οχάιο, μαζί με το Ουινσκόνσιν και τη Αϊόβα, θεωρούνται «ο πυρήνας των Μεσοδυτικών πολιτειών». Από το 1960 κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν κέρδισε τις εκλογές χωρίς να έχει επικρατήσει και στη συγκεκριμένη πολιτεία.
Δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα δείχνει ότι ο Ομπάμα προηγείται κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες του ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, Μιτ Ρόμνεϊ, στο Οχάιο.
Η δημοσκόπηση των NBC News, Wall Street Journal και Marist δίνει στον Ομπάμα 51% έναντι 45% του Ρόμνεϊ στο Οχάιο.
Η ίδια δημοσκόπηση δείχνει ότι η μάχη είναι στήθος με στήθος σε μια άλλη πολιτεία-κλειδί, τη Φλόριντα, όπου ο Ομπάμα φέρεται να εξασφαλίζει το 49% και ο Ρόμνεϊ το 47%. Ανάλογη είναι η εικόνα σε εθνικό επίπεδο η εικόνα για τους δύο διεκδικητές της προεδρίας των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση