GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Πιπιλή-Κουράκου στη Βουλή

Νέα βουλευτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Κουράκο...

Νέα βουλευτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Κουράκο.
Η Φ. Πιπιλή κατήγγειλε ότι ο κ. Κουράκος  πρωτοστάτησε με τον Πάνο Καμμένο στην «ανταρσία» των υπαλλήλων της Βουλής, το βράδυ της ψήφισης του Μνημονίου 3, καθώς ο ίδιος είναι διορισμένος υπάλληλος του κοινοβουλίου.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαντώντας στις κατηγορίες τόνισε: «Δέχομαι βάναυση επίθεση από όψιμους “σαμαροφύλακες” και τα παπαγαλάκια τους, και χτεσινούς υβριστές του. Δεν απαντώ στη δημοσιογράφο που κόλλησε τα πρώτα ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας και ήταν επί σειρά ετών στην κρατική τηλεόραση».
Η Φωτεινή Πιπιλή, έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση, μέσω του Twitter όπου έγραψε ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εγαζόταν στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας.
«Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως είχε ενσημα επί Χούντας ο χειροκροτών από κάτω “Ανεξάρτητος Ελληνας” Τέρενς Κουικ.  Κουράκο, υπάλληλε μόνιμε της βουλής, αν ο χειροκροτητής σου που έκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις ότι δενν υπάρχει ασυλία;», έγραψε στο μήνυμά της η βουλευτής.

4 σχόλια

  1. Όσοι μένουν Αθήνα, Πειραιά, Αττική να κατέβουν στο Σύνταγμα.
    Μετά, ας μη διαμαρτύρονται γιατί πέρασαν τα μέτρα … Στην Ισπανία ξεσηκώνονται.
    Εμείς τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρεξηγήθηκε η καλαματιανή από την Αετοφωλιά?? Αφού αλήθεια είναι. Φωτεινή , πώς σε έλεγαν τότε,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mεσα στον καυγα τους μαθαινει κανεις οτι κατι κοινο εχουν , οπως και ολοι οι συνδικαλιστες αλλα και οι περισσοτερς βδελες. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοξαστε τους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση