GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας απειλεί.. Η Μέρκελ παρηγορεί!!

Επομένως: Ή αυτοί ή εμείς…  Ευγένιος Ανδρικόπουλος  Η διεθνής πολιτική αλητεία, τα ανθυπο-υποχείρια των τοκογλύφων, τα υποπόδια της άρ...

Επομένως: Ή αυτοί ή εμείς… 
Ευγένιος Ανδρικόπουλος 
Η διεθνής πολιτική αλητεία, τα ανθυπο-υποχείρια των τοκογλύφων, τα υποπόδια της άρχουσας τάξης, εφορμούν καθέτως κατά του Ελληνικού λαού που επέλεξαν ως εγχειρίδιο στα οικονομικά τους πειράματα .. 
Ο πρώτος υποδύεται τον στυγνό τεχνοκράτη που ενεργεί στην βάση της ευημερίας των αριθμών περιφρονώντας ότι θέτουν υπό αμφισβήτηση την αξία της…….
ζωής. 
 Η δεύτερη που εσχάτως και στην βάση του σκοπού (όπου σκοπός βλέπε την αρπαγή των φιλέτων των υπό εμπορευματοποίηση κοινωνικών αγαθών) που αγιάζει τα μέσα, ενδύθηκε τον μανδύα μιας αειπάρθενου θεότητας η οποία κατά δήλωσή της και για να εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε, μας έχει θέσει σε δοκιμασία για πέντε χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, βασική της προϋποθεση είναι, πως θα παραμείνουμε πιστοί στο σύμβολο της εξουσίας τους. 
Το ευρώ.. 
Επί της λογικής αυτής και υπό το θράσος χιλίων πιθήκων ο πρώτος κινδυνολογώντας προειδοποιεί αυστηρά τους επαμφοτερίζοντες βουλευτές πως: 
«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες. Ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε άτακτη χρεοκοπία, σε απρόβλεπτα δεινά και εκτός ευρωζώνης. Κάποιοι λένε πως αυτό είναι εκβιασμός, αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα» 
Έμμεση παραδοχή: 
Η συντεταγμένη χρεοκοπία, αυτή για την οποία υποτιθέστω πως έδιναν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, έχει ήδη συντελεστεί.. Κι επειδή ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται, αποδέκτες του μηνύματος αυτού δεν είναι είμαστε εμείς. 
Παλιά δοκιμασμένη συνταγή: 
Καραμανλής ή τάνκς, Σημίτης ή δεξιά, Μέτρα ή δόση. Μα ότι συμβόλιζε ο Καραμανλής, συμβόλιζαν και τα τανκς ή ο Σημίτης και η τοκογλυφική δόση, για να καταλήγουν συμπυκνούμενα στην κωδικοποιημένη ονομασία «Δεξιά». Όλα σε ένα. 
Μια δεξιά που απλώς αλλάζει προσωπεία, ως οι εγκληματίες άλλοθι όταν καταπίπτει το ένα μετά το άλλο, ώσπου όταν όλες της οι εφεδρείες εξαντληθούν, εμφανίζει ως σήμερα τα απεχθή φυσικά της μούτρα. 
Από τον Συναγερμό ως την ΕΡΕ και από την Νέα Δημοκρατία ως το ΝΕΟΠΑΣΟΚ την ΔΗΜΑΡ το ΛΑΟΣ και την Χρυσή Αυγή η ίδια πολιτική ψωρίαση ( την αμέριστη συμπαράστασή μου στους προσβεβλημένους όπως ο πατέρας μου από την ασθένεια αυτή) μολύνει το υγιές αίμα της χώρας. 
Νισάφι πια!! 
Νισάφι με τους εκ της αλλοδαπής επαναπατρισθέντες χρισμένους από τις μυστικές υπηρεσίες καθηγητάδες, που ανέλαβαν εργολαβικά τον ρόλο των σωτήρων της διεθνούς τοκογλυφίας. 
Νισάφι με τα εγχώρια ανδρείκελά της, τους Πήλιους Γούσηδες που παραδίδουν δωροδοκούμενοι την Ελλάδα ως σύγχρονο Σούλι στους αληπασάδες του διεθνούς τοκογλυφικού ιερατείου. 
Νισάφι με τις ελέω τοκογλυφικού θεού εξουσίες που αποφασίζουν εν ονόματι του λαού διαστρέφοντας προκλητικά την βούλησή του.
 Ήρθε η ώρα της δράσης και όχι των λόγων που από την συχνή τριβή τους στα δόντια μας χάνουν μέρα την μέρα την έννοιά τους .. 
Πλέον ή αυτοί ή εμείς. 
Μια φράση που ενσωματώνει όλη την ισχύ από τον θούριο του Ρήγα του Βελεστινλή. Ελευθερία ή θάνατος.
kafeneio-gr.blogspot.com

2 σχόλια

  1. ΕΡΧΕΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΜΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 50-100 ΕΥΡΏ ( ΤΟ ΔΙΗΜΗΕΡΟ ). ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ. ΚΟΙΝΩΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ( ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ( Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΔΟΣΗ !!!! ) ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !

    ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2017 ; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση