GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί δόκιμος αστυφύλακας που υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος δόκιμου αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με ...

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος δόκιμου αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.
Σύμφωνα με καταγγελία, την 15η Νοεμβρίου 2012 κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης φοιτητών Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο δόκιμος αστυφύλακας φέρεται να ανέφερε ότι «όποιος δεν είναι χριστιανός, δεν είναι Έλληνας και να φύγει από την Ελλάδα».
Στη συνέχεια φέρεται να δήλωσε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή και απείλησε συμφοιτητή του λέγοντας «….τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς».
Ο δόκιμος αστυφύλακας τελεί σε δεύτερη μακρά αναρρωτική άδεια και στη φοιτητική συνέλευση επικαλέστηκε την ιδιότητα του φοιτητή του συγκεκριμένου Τμήματος, αλλά και του αστυνομικού, στην Τροχαία Θεσσαλονίκης.
Πηγή: egnomi.gr

3 σχόλια

  1. ειναι παρανομο κυριε δενδια να ψηφιζει καποιος χρυση αυγη ερωτω κομμα της βουλης δεν ειναι δημοκρατια δεν εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι παράνομο να φέρνεται φασιστικά ένα δόκιμος της ελληνικής αστυνομίας. Αλλά εσύ πού να το καταλάβεις.

    Και η ΕΔΕ είναι χάδι. Ο ρατσισμός, αν δεν κάνω λάθος είναι ποινικό αδίκημα. Ίσως και η κατάχρηση εξουσίας, η εξύβριση κλπ. Το κατάλαβες τώρα λεβεντόπαιδο;

    Να στο εξηγήσω διαφορετικά: αν ήμουνα αυτόπτης μάρτυρας ο κουραδόμαγκας μπάτσος δεν θα περνούσε ΕΔΕ γιατί θα τον έστελνα στο νοσοκομείο. Ουρολογική κλινική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SIGA MHN SPASEIS KANENA SOUTIEN MORI KOURADA PATIMENH
    O DOKIMOS EINAI FASISTAS ENW ESY EISAI DHMOKRATHS!OUST MORH LOUGRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση