GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο κύριος Τσίπρας δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει»

Για «απύθμενο θράσος» κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον Αλ. Τσίπρα και απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της...

Για «απύθμενο θράσος» κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον Αλ. Τσίπρα και απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισε:
«Το μόνο άλλοθι για το απύθμενο θράσος του κ. Τσίπρα είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

4 σχόλια

  1. Κάποιος να πεί σε αυτην την αστεία δασκαλίστα Δούρου, ότι τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης γίνονται τραπεζικές μετοχές υπέρ του δημοσίου και ΟΧΙ των ιδιωτών παλιότερων μετόχων.
    Έλεος πια με το λαικισμό ότι δήθεν η ΕΕ προικίζει τους έλληνες τραπεζίτες.

    Τόσο μαλάκες του περνανε τους Γερμανούς να πετάνε τα ωραία τους λεφτά υπέρ του Λάτση του Σάλλα και του Κωστόπουλου;

    Σταματήστε τις αηδίες σας γελοίοι Συριζάνθρωποι.


    ..για να καταλάβετε πώς σκέφτεται
    μια βουλευτής που σκοπεύει να γίνει Υπουργός!!
    Φανταστείτε στη Σύνοδο Κορυφής να μας εκπροσωπούσε ο Αλέξης Τσίπρας,
    η Ρ. Δούρου, ο Ρούντι Ρινάλντι
    και ο παμμέγιστος δημοσιογράφος– συνδικαλιστής Αντώνης Νταβανέλος
    σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου.

    Ένα κόμμα που ακόμη δεν είναι κόμμα, που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι σοβαροί αλλά μιλούν για έξοδο της χώρας από την ΕΕ.
    Κι όμως, αποτολμά να κάνει κριτική
    σ’ αυτούς που έχουν παλέψει για να είναι η Ελλάδα στο ευρώ.

    Ας δανειστούμε μια ιστορική φράση παραφράζοντάς την.

    Ανθ’ ημών Δούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 24 Νοε 2012 9:52:00 μ.μ. δεν ξέρω για τον κ.Τσίπρα, αλλά ξέρω πολύ καλά τι έχουν κάνει μέχρι τώρα το "Τρίο Στούτζες", η αστεία συμμορία και περιφερόμενος θίασος του κ.Σαμαρά, κ.Βενιζέλου και κ.Κουβέλη.
    Και αυτό που είναι πιο σίγουρο ότι όταν οι τράπεζες έχουν κέρδη τα μοιράζονται οι μέτοχοι και οι λαμβάνοντες τα μπόνους. Όταν όμως η τράπεζα πάει, είναι ήδη, στη πτώχευση, μπορούμε όλοι μαζί, χριστιανικά, να μοιραστούμε τα χρέη της.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ! ΑΚΟΥΩ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.52
    Εως σήμερα οι τράπεζες έχουν παρει 206 δις!!!! από δανεισμό του Ελληνικού κράτους, σου ειναι ευκολο να μας πείς που στο διαολο πηγαν αυτα τα λεφτά;
    Μπορεις να μας πείς γιατι μεχρι και σημερα δεν καταβαλουν στο δημοσιο τα 571 εκατομμυρια που οφείλουν;
    Επειδή όπως σωστά ανεφερες οι Γερμανοι δεν ειναι βλακες να πετανε τα λεφτά τους,γνωριζουν πολυ καλυτερα απο εσενα και από εμας ότι οι τράπεζες οι Ελληνικές είναι μπατιρημενες και χρεοκοπημένες γιαυτό δεν δεχθηκαν να γινει αυτο που έγινε στην Ισπανία στην ανακεφαλαίωση των τραπεζων εκεί όπου δεν εγγράφει η ανακεφαλαιωση στο εθνικό χρεός της Ισπανίας αλλα στις τράπεζες. Εδώ η ανακεφαλαίωση βαρύνει αποκλειστικά τον λαό και αυξάνει το χρέος της Ελλαδας δηλαδή του Ελληνικού λαού.
    ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΚΌΨΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ γνωρίζουμε παρα πολύ καλά τι γίνεται και παψτε να μας θεωρείται μαλακες του αισχιστου είδους όπου ο καθε κυριος ραδικογλου να μασαει μια καραμελλα περι λομπυ της δραχμής και τον μονιμο εφιαλτη του τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτοί δεν κυβερνησαν ολα αυτα τα χρονια αν και κατα την αποψη μου τους βαρυνει ευθύνη για την ανοχή τους στην καταστροφή της χώρας που συντελέστηκε απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν είπαν ενα τσουβαλι ψεμματα που αραδιασε ο Σαμαράς στον λαό με Ζαππεια και πουτσες μπλε για λαθος συνταγες λαθος μειγματα όχι φόρους και παραμυθένιες αναπτυξεις μεσω επαναδιαπργματευσης και επιμηκυνσης εχωντας διπλα του και τον ψαρα της αριστερας που παιζει με τα αγκίστρια και τις απαγκιστρωσεις που ονειρευοτανε.
    Εγω διαφωνω οτι δεν διαπραγματευτηκε ο Σαμαρας με την ΕΕ ασφαλώς και διαπραγματευτηκε και μαλιστα σκληρα για τα συμφεροντα των Γερμανων και όχι της Ελλαδας. Επεισε 153 κοπρόσκυλα να ψηφισουν την θανατικη καταδικη της Ελλαδας για να μην έρθει το λομπυ της δραχμης αυτη η ατελειωτη μαλακια που συνεχεια λεει και να αποδεχθουμε τον θανατο με ευθανασια απο το λομπυ του ευρω.
    Ειναι ντροπη να ισχυριζεστε οτι αυτη η κυβερνηση των 3 άθλιων δρα και κινειται για το συμφερον αυτου του τόπου την στιγμη που εν γνωσει της ξεπουλαει και διαμοιραζει τα ιματια της μεσω επαίσχυντων νομων και μετρων.
    Εχει θεοποιήσει την δόση ως υπερτατη επιδίωξη την στιγμη που γνωρίζουμε όλοι ΄ότι από αυτα τα χρηματα δεν θα μπει ουτε ευρω στην Ελλαδα και δεν θα προσφέρει καμμια ανακουφιση στον Ελληνικο λαό που βαλλεται αλυπητα εδω και 3 χρονια από την αποφραδα ημερα που ενας αλλος ψευτης εβαλε βομβα στα θεμελια της χωρας οδηγωντας την σημερα στην καταντια που βρίσκεται.
    Η δόση θα εξυπηρετήσει τους δανειστές και τους κλεφτες και τοκογλυφους τραπεζίτες και στο Ελληνικό λαό θα μείνει το χρέος η ανεργια η καταστροφή η απόγνωση η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός.
    Ας αφήσει λοιπον τις μεγαλοστομιες ο ραδικογλου και παψτε να υποστηριζετε καποιους που εργολαβικα εχουν αναλαβει την διαχειρηση της καταστροφης της χωρας και τον διαμελισμό της σκορπωντας τα κομματια και την περιουσια του τοπου σε υαινες και σε λαούς που πλέον βλεπουν ορατα να υλοποιουνται ολα εκεινατα ονειρα που κανανε στην Θρακη και το ΑΙΓΑΊΟ.
    Ακομα και οι Αλβανοι που λιγδωσε το αντερο τους στην Ελλαδα ακομα και αυτα τα καθαρματα εγείρουν αξιώσεις και διεκδικήσεις.
    Υπάρχει το σημείο μηδεν και ειναι η στιγμή που αναλαμβανει ο λαός την τυχη του ειναι μια στιγμή βίαια και χωρίς επιεικια για κανενα τόσο σε ντοπιους αληταραδες και προδοτες όσο και σε καθε επιδοξο ξενο που πιστευει ότι κατι του ανήκει απο αυτό τον τόπο.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση