GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Μαθητές υποχρεώθηκαν να φορέσουν αυτοκόλλητα τσιπάκια!

Έναν επιεικώς απαράδεκτο τρόπο σκέφτηκαν στο Τέξας των ΗΠΑ για να ελέγχουν τα έσοδα των σχολείων. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι μαθη...

Έναν επιεικώς απαράδεκτο τρόπο σκέφτηκαν στο Τέξας των ΗΠΑ για να ελέγχουν τα έσοδα των σχολείων. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι μαθητές υποχρεώθηκαν να κολλήσουν πάνω τους αυτοκόλλητα-ανιχνευτές, ώστε να βλέπουν από την διεύθυνση που βρίσκεται κάθε μαθητής μέσα σε κάθε σχολικό συγκρότημα.
Με αυτόν τον τρόπο έχουν καθημερινά μία λίστα με πόσους μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα, πόσοι μπαίνουν στις τάξεις και σε ποιες τάξεις, επειδή η χρηματοδότηση των σχολείων εξαρτάται από τις παρακολουθήσεις μαθημάτων.
Μια μαθήτρια, ωστόσο, που αρνήθηκε να κολλήσει τον ανιχνευτή, αποβλήθηκε και μάλιστα με απόφαση δικαστηρίου!
Το πρόγραμμα, πάντως, αυτό εφαρμόζεται από την αρχή του σχολικού έτους πιλοτικά.

1 σχόλιο

  1. To Πρώτο Θέμα και το Έθνος της Κυριακής πουλάνε φύλλα, γιατί οι άνθρωποι θέλουν εκπτώσεις για αναγκαία ψώνια της εβδομάδας ! Σε κάθε γειτονιά ξεπηδάνε μαυραγορίτικα στέκια- ενεχυροδανειστήρια ! Εκεί κατάντησαν τους περήφανους Έλληνες τα τρία κόμματα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ! Και οι βουλευτές των τριών κομμάτων αυτών κοιτάνε μόνο τις καρέκλες και τη τσέπη τους ! Αιδώς Αργείοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση