GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σχολεία της Λάρισας

Τεχνική εταιρεία ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών σε 15 σχολεία του Δήμου Λάρισας,ισχύος 10 kW το κάθε ...


Τεχνική εταιρεία ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών σε 15 σχολεία του Δήμου Λάρισας,ισχύος 10 kW το κάθε ένα, καθώς και Σταθμού 436 kW στην Σκεπαστή Αγορά Nεάπολης.
Η ανάθεση έγινε μετά από δημόσια ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία, η οποία άρχισε το Φεβρουάριο, με πολύ αυστηρά κριτήρια και προδιαγραφές και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σύμβασης ανάθεσης από τον Δήμαρχο Λαρισαίων και τον Δ/ντα Σύμβουλο της Δέλτα Τεχνική Α.Ε.
Η Δέλτα Τεχνική Α.Ε., από την ίδρυσή της το 1980, έχει σαν όραμα την αξιοποίηση όλων των μορφών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που η Ελλάδα διαθέτει σε αφθονία όπως ο ήλιος, ο αέρας, το νερό και το έδαφος. Γι’ αυτό στηρίζει με πράξεις, μέσα από την ενεργό και πρακτική παρουσία της, την αναπτυσσόμενη αγορά των ΑΠΕ και βεβαίως τον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εγκατάστασης, ο Δήμος Λαρισαίων θα καταγραφεί στους ηλεκτροπαραγωγούς δήμους της χώρας, δίνοντας ενεργειακή αυτοτέλεια στα συγκεκριμένα σχολεία, την ίδια στιγμή που θα καλύπτεται και ένα επιπλέον μέρος των ενεργειακών αναγκών του Δήμου.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δήμου, με την εγκατάσταση θα επιτευχθεί σημαντική εξοικονόμηση πόρων που διατίθενται για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ενώ θα υπάρχει σημαντική συνεισφορά στο περιβάλλον με την αποφυγή έκλυσης τουλάχιστον 700 τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση