GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλ. Τσίπρα με τον Βρετανό Πρέσβη στην Αθήνα

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους στο πλαίσιο της ΕΕ, η συνολική αντιμε...


Στη συνάντηση συζητήθηκαν η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους στο πλαίσιο της ΕΕ, η συνολική αντιμετώπιση των υπερχρεωμένων χωρών του ευρωπαϊκού Νότου και οι πρόσφατες ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Στη συνάντηση παρευρέθησαν η πολιτική Σύμβουλος της Βρετανικής Πρεσβείας, κ. Brooker, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ρένα Δούρου αρμόδια για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Κώστας Ήσυχος, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικής & Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, και ο Γιώργος Αϋφαντής, Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-EKM.
Δείτε εδώ φωτογραφίες. Πηγή: left.gr

2 σχόλια

  1. γιατι γελά ο χαχας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
    10 ΚΑΙ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΧ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2013.
    Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

    Με ιδιαίτερη περηφάνια ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Παναγιώτης Λαφαζάνης παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 10 και 50 δισεκατομμυρίων δραχμών.

    Στην μια όψη του χαρτονομίσματος των 10 δις απεικονίζεται ο...
    Μανώλης Γλέζος να κατεβάζει την σημαία από την Ακρόπολη το 1941.

    Στην άλλη όψη απεικονίζεται ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να κατεβάζουν την σημαία από την Γερμανική πρεσβεία μετά την ογκώδη διαδήλωση του Μαϊου του 2013 ενάντια στην παρακράτηση της δόσης
    (λόγω της μονομερούς άρνησης της κυβέρνησης να πληρώσει το τοκογλυφικό χρέος των μερκελιστών εθνοπροδοτών γερμανοτσολιάδων), που τελικά οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στην γενναία απόφαση αξιοπρέπειας να αποχωρήσει από το Ευρώ και την ΕΕ.

    Το χαρτονόμισμα των 50 δις απεικονίζει την μεγάλη συμβολική 20ήμερη κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στο Κέντρο Διαχείρισης Ρεύματος της ΔΕΗ, τον Μάρτιο του 2013, που τελικά οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.

    Στην άλλη όψη εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Χούγκο Τσάβες, ο Γιασέρ Αραφάτ, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο Εμιλιάνο Ζαπάτα, ο Κομμαντάντε Μάρκος, ο Νίκος Ζαχαριάδης και ο Μάο Τσε Τουνγκ να χαιρετίζουν, όλοι μαζί από μια εξέδρα, τους λαούς της υφηλίου σε παρέλαση.

    Η απουσία των μεγάλων ηρώων της ΕΣΣΔ σχολιάστηκε αρνητικά από την αξιωματική αντιπολίτευση με λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου Παναγιώτη Μεντρέκα: "Τον δρόμο στους λαούς των δείχνουν οι μεγάλοι ηγέτες Λένιν, Στάλιν, Μπρέζνιεφ.
    Οι ρεφορμιστές Συριζαίοι της κυβέρνησης για άλλη μία φορά προσβάλλουν το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, που ξεχύνεται σαν ποτάμι.
    Στα τσακίδια τα νέα χαρτονομίσματα.

    Το ΚΚΕ απαιτεί την εισαγωγή των ρωσικών ρουβλιών ως εθνικό νόμισμα, για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος".

    Ο Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Στρατούλης απάντησε σε έντονο ύφος στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, λέγοντας ότι οι προτάσεις του ΚΚΕ για σύνδεση με το σκληρό ρούβλι είναι συγκεκαλυμμένος νεοφιλελεύθερος μονεταρισμός.
    Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ένα αυτόματο σύστημα αύξησης των μισθών, 100% κάθε Δευτέρα αντί για Παρασκευή, ώστε να μην εξανεμίζεται η αγοραστική δύναμη το Σαββατοκύριακο που τα καταστήματα είναι κλειστά.

    Τέλος, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την απόσυρση των χαρτονομισμάτων των 5, 10 και 20 εκατομμυρίων δραχμών, που είχαν ξεκινήσει να τυπώνονται τον Σεπτέμβριο του 2013, γιατί πλέον το κόστος του χαρτιού υπερβαίνει την αξία τους.

    Καλούνται όλοι οι πολίτες να τα επιστρέψουν στα κατά τόπους λαϊκά αστυνομικά τμήματα, προκειμένου να λάβουν κουπόνια τροφίμων ίσης αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση