GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η AΠΟΛΟΓΙΑ του Κώστα Βαξεβάνη ενώπιον του Δικαστηρίου

Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με τη χρήση του Τύπου προτείνει ο εισαγγελέας. Νω...


Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με τη χρήση του Τύπου προτείνει ο εισαγγελέας. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ενώπιων του Δικαστηρίου, ότι «η δημοσιοποίηση ενός ονόματος και η σχέση με την τράπεζα, δεν είναι προσωπικό δεδομένο. Οι συναλλαγές με τις τράπεζες είναι δημόσιες και όταν τις κάνουμε δε φοράμε κουκούλα».
Παράλληλα, απευθυνόμενος προς την έδρα σημείωσε ότι «είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχετε λογαριασμό στην ΑΤΕ, είναι αυτό προσωπικό δεδομένο; Και εξήγησε ότι για αυτή την πληροφορία ενημερώθηκε από ένα χαρτί κολλημένο στην είσοδο του Δικαστηρίου».
Ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρθηκε επίσης και στη δημοσιοποίηση λίστας με τα ονόματα καλλιτεχνών και τις οφειλές του από την εφημερίδα «Τα Νέα»», γι ατο οποίο δεν ασκήθηκε καμία δίωξη.
«Η λίστα Λαγκάρντ είναι ένα ντοκουμέντο η οποία απέδειξε και την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, και είναι ένα ντοκουμέντο στο οποίο επάνω στηρίχτηκαν εκβιασμοί. Δύο έλληνες πολιτικοί αρχηγοί, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πάνος Καμμένος ρώτησαν τον κ. Βενιζέλο, τι ακριβώς έκανε πριν τις εκλογές με το στικάκι και δεν πήραν απάντηση. Το θέμα της λίστας δεν είναι νομικό. Η λίστα είναι ένα κοινωνικό, πολιτικό και πάρα πολύ σοβαρό θέμα» τόνισε ο Κώστας Βαξεβάνης.
Αναφορά όμως έγινε και στο editorial των New York Times, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες σκότωσαν τον αγγελιοφόρο τους, ενώ ο δημοσιογράφος καυτηρίασε την υποβάθμιση του θέματος από τα ελληνικά, εξηγώντας ότι αυτό έγινε «γιατί οι άνθρωποι της λίστας τυπώνουν εφημερίδες και έχουν κανάλια».
Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε επίσης ότι δεν είναι υπεύθυνος για την ενοχοποίηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη λίστα, και τόνισε ότι «αυτή δημιουργήθηκε από την τσέπη ενός υπουργού στην κωλότσεπη του άλλου». Και όσο για την αναφορά στη λίστα ότι όσοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτή είναι βουτηγμένοι στην παρανομία ο δημοσιογράφος είπε ότι «δεν την έχω πει εγώ, την έχει πει η Λαγκάρντ, η Μέρκελ, ο Βενιζέλος, ο Καπελέρης».
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

2 σχόλια

  1. Η παπαριά της ημέρας

    -Κωνσταντοπούλου:
    Η λίστα Λαγκάρντ ίσως αγοράστηκε,

    τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν 100 εκατ. ευρώ.

    [Οι άλλες χώρες αγόρασαν τη λίστα για 2,3 άντε 5 εκ ευρώ και εμείς μπορεί να τα αγοράσαμε για 50 εκ... μας λέει ο αλογομούρα!

    Έτοιμη κι αυτή να κυβερνήσει..!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η κλευτρα του ακη τι δουλεια εχει στη φωτογραφια.Κυριε βαξεβανη επρεπε να τη σουταρεις απο πισω σου και οχι να καπηλευεται η παλιοκλευτρα του ακη την επιτυχια σου.Αλλα για να μην το εκανες μαλλον εισαι και εσυ πιανολε.
    Αυτη η ελληνικη δικαιοσυνη χρονοτριβει σε χιλιαδες υποθεσεις και σ'αυτο μεσα σε 5 μερες τα εκανε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση