GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογοητευμένος ο Φέτελ

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Άμπου Ντάμπι εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γε...

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Άμπου Ντάμπι εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την τρίτη θέση, έχοντας μπροστά του τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ.
«Δεν ξέρω γιατί σταμάτησα, αυτό μου ζήτησαν και αυτό έκανα. Δεν πρέπει να είναι κάτι σημαντικό. Μετά τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές διορθώθηκε το πρόβλημα που είχα με τα φρένα και τώρα είχα πάρα πολύ καλό ρυθμό, απλά ο Λιούις ήταν εντυπωσιακά γρήγορος. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη θέση μου και από την απόδοσή μου, ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι. Τώρα περιμένουμε τον αυριανό αγώνα», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Υπάρχουν πολλά πάνω-κάτω. Για εμάς είναι καλή η θέση που ξεκινάμε. Η στρατηγική θα παίξει για ακόμη μία φορά ιδιαίτερο ρόλο. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον Λιούις και θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση